Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
válasz
üzenetére
A bitráta mindig is meghatározó mérce volt, L. mp3@128, 256, 320...
A mintavételezés és a forrásanyag a legfontosabb tényező digitalizálásnál, digitális forrásból FLAC semmiképp sem lehet jobb, hiszen azt "tömöríti"/csomagolja a forrást; más kérdés, hogy - ahogy fentebb tomp is írta - a jó és még jobb kódolási algoritmusok újabban még kevesebb tárhely- és erőforrásigényt támasztanak, így gyorsabb és pontosabb dekódolást érhetünk el velük.
Nem mondtam, hogy ez kardinális kérdés manapság, de nehogy azt higgyük már, hogy a BT az isten.
Egy hálózati játszó sokminden forrást fogad manapság, egész a hd anyagokig, ezért nem hiszem, hogy nem nekem való. Más kérdés, hogy nem minden láncon jön át a bitrátakülönbség, illetve nagyon erős vason éppen egy jó mp3 is nagyot tud szólni. Nem trollkodni akartam amúgy, ez remélem, nyilvánvaló.
Van még Tidal akció???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest