Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Superman:
Én se szedek semmi sz.rt, a gyors fejlődés titka a rendkívül szigorú étrend és a kőkemény terhelés. :) Amikor elkezdtem 2 éve kb. 60-at kiszenvedtem fekve, most megy 120 is (mell körterület 125 körüli). Hátra jócskán több mint 100-at húzok le csigán (sajnos kinőttem a konditermi gépet :) ). Napi 1,5-2 órát eddzek, hétvégén pihi van. Hétfő: mell-tricepsz, Kedd: váll-hát-fűrészizmok (ez a kedvenc napom, a 8 év vízilabda miatt a vállam mindig is baromi széles volt :) ), Szerda: láb-bicepsz, Csütörtök: mell-tricepsz (de más gyakorlatokkal), Péntek: váll-hát-derék (szintén más gyakorlatok). Has minden nap (5x addig csinálom míg a hasfalam el nem kezd ''égni''), alkar meg épp amikor eszembe jut (pl. bicepsz után). Vádli értelem szerűen lábbal együtt. Sokak szerint kicsit túlzásba viszem (figyelni kell a túledzettségre), de egyszerűen szükségem van ennyi edzésre - tele vagyok energiával, amit másképp nem nagyon tudnék levezetni.
Igazából a fejlődéshez 3 dolog kell: megfelelő étkezés (ez nagyon fontos), kemény edzések és napi 8-9 óra szunya. Ha van vmi extra kérdésed, akkor dobj meg egy mail-lel. :)
Satan-Claus: sztem az lehet nálad a probléma, hogy nem melegítesz be. Mindenképp kell egy jó 20 perc bemelegítés. Én ugrókötelezni szoktam, ill. könnyű súlyokkal végzek el pár alapgyakorlatot. Nem árt nyújtani is pár percet. Aztán ha kellőképp bemelegedtél neki lehet esni a nehéz súlyoknak, de Greg Kovácsot senki ne játsszon (ő az az ember aki bemelegítés nélkül 19 évesen 190-ekkel szériázott fekve bemelgítés nélkül - ma 188 kiló és 320-al csinálja...).
Aktív témák
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest