Hirdetés
Aktív témák
-
Ye_Nő
tag
//OFF
Ne feledkezzetek el arról, hogy a PH!-n alig-alig van egy-két nő, így nyilvánvalóan minden hozzászólásban arról van szó, hogy kit hogyan csalt meg/vert át/hagyott faképnél az a ribanc/dög/k*rva. Szerintem kár lenne ebből azt a - téves - konklúziót levonni, hogy ''mindig a nők a hibásak, szemetek stb.'' - az éremnek két oldala van!
Érdekesnek találom azt is, hogy egyetlen olyan férfi sem nyilatkozott, aki eljátszotta a maga kis aljasságait egy, két, netán több nővel szemben egyszer, kétszer, vagy akár többször, pedig egészen biztos vagyok benne, hogy van ilyen, nem is egy... Erre próbáltam utalni egy korábbi hozzászólásomban is; nem igaz, hogy minden nő szemét, mint ahogyan az sem, hogy minden férfi az -- vannak szemét nők és vannak szemét férfiak.
Egyébként ha sokáig mondogatod magadnak, hogy ''...az kell a nőknek, hogy szemét,gerinctelen legyél velük, jól átkúrd a fejüket, kihasználd és megalázd őket.
Akkor tekintenek rád mint férfira...'', előbb-utóbb el is fogod hinni, aztán nincs más hátra, mint az, hogy ezt meg is valósítsd... :(
''még ha az ellenkezőjét állítják akkor is'' <-- Égbekiáltó demagógia! :(
És egy másik mondás a végére:
''... mindig jön valaki, akinek szőkébb a haja, vagy nagyobb a dudája...'' :)
//FFO
Szatír: mail megy! 14:37
mail ment is 16:12, csak közben volt sok minden más is. :) -
Ye_Nő
tag
Wow!
''Ne ítélj, hogy ne ítéltess''
Magam is azt gondolom, hogy szép dolog megmondani a frankót a sok bűnösnek, de először talán mindenki kezdhetné azzal, hogy magába néz. :U
Nem hiszem, hogy az itt negatívan fellépők mindegyike tökéletesen hibátlan és sohasem vétett, vagy nem követett el még csak egy kisebbfajta árulást sem senki ellen. :) Na, emberek, kéz a szívre! :)
Persze, az ember (meg a lánya is :P) hajlamos önnön hibáit kevésbé súlyosnak ítélni... kettős mérce... gondolom, mindenki unásig ismeri már ezt a kifejezést. :P -
Ye_Nő
tag
Ha viszont nő lennél, ez a hozzászólás így nézett volna ki:
''Azt azért ne felejtsétek el, hogy a pasik másképp látják a dolgokat mint mi.
Nekünk ez ''nembírom megmondani neki'', szerintük ez nem tisztességes.
A pasik szerinte sokmindent túlreagálunk.
Aztán mi a vége?
Szevasz, elhagytalak.
ááááááááá Pasik.
Külön kézikönyv kellene hozzájuk:D''
[Update]
Ne legyen belőle harag, de tényleg csupa általánosságot írtál. :)
(Ebből következően az én jelen hozzászólásom is egy hatalmas általánosítás, bár én nem így gondolom ezeket a dolgokat. :) ) -
Ye_Nő
tag
A legtöbb emberrel a kapcsolat lezárását követően is ápolom a ''barátságot'', de ez már messze nem olyan igazi barátság, ezt valószínűleg mindenki tudja...
Egyébként nem látom túl sok értelmét a dolognak, de mivel több esetben közös a baráti kör, ''elkerülhetetlen'', hogy néha ne fussunk össze itt-ott. Normális emberekhez nem méltó a mocskolódás, az egymást-levegőnek-nézés, miegyéb; egy társasági összejövetel esetében ráadásul az egész este hangulatára rávetheti negatív fényét az ilyesmi. Ugyanakkor van olyan ember, akit a szakítás óta (1997) sem láttam, nem is érzem hiányát. Csak az utóbbi egy évben éreztem úgy, hogy tudnék normálisan viselkedni, ha meglátnám valahol, előtte azt éreztem, hogy kikaparnám a szemét, ez a minimum. :( De az idő sok mindenben segít... :)
Szerintem simán le tudod pattintani a lányt -- udvariasan, de határozottan -- ha nagyon zavar.
Aktív témák
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest