Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Aktív témák
-
barbikenje
aktív tag
Hát így tényleg sz..akarom mondani rossz... Nálunk most is vannak viták a számítástechnikai hobim miatt, de ami igazán érdekli, az ÉN vagyok... és érdemes rá figyelni, mert ismer. Nemcsak látásból, és nemcsak megszokásból, hanem úgy tényleg... amit pedig te leírtál azt nem kapcsolatnak, hanem rémálomnak hívják...
-
Szatír
aktív tag
Figyu én nem rád értettem, tudod akinek nem singer ne vegye magára :)
Kár,hogy nem te voltál a barátnőm...én korrekt félként kezeltem, felnéztem rá és tiszteltem ,mindenben támogattam...mégsem volt jó....
Talán az is benne volt a pakliban,hogy 27 évesen ő már családot és gyereket szeretne, én fiatalabb lévén még csak az együttélés, az akadályok közös legyűrésén gondolkodtam. Elváltak útjaink..
Bocs, ha félreérthetőt írtam....
[Szerkesztve] -
Mazlee
aktív tag
-
Mazlee
aktív tag
Már ne is haragudj, de akkor te sem vagy különb a többi megnemnevezemminél.
csak 1x éreznétek ti is azt amit okoztok!!!
az a 2-3 hét amig hazudsz neki miközben a másikra gondolsz stb...
ez számomra megbocsáthatatlan.
amugy mint irtam nem sirok utána és már megmondtam neki hogy ne hivogasson, de valamiért ezt nem érti meg. -
xuldar
addikt
Szerintem is jobb, ha nem keresed.
''szükségem volt valakire aki szeret és aki megbecsül'' - Nem előtte mondtad, hogy milyen volt veled? Még ha azt is mondod, hogy szeretett, biztosan nem becsült meg. Akkor meg miért? Szar dolog lett volna valóban Karácsony előtt megmondani neki, de vajon melyik a rosszabb, egy ilyen karácsonyi ajándék, vagy hogy már van valakid helyette?
Nyilván nem védem őt, hiszen egyikőtöket sem ismerem. Na hogy valaki öngyilkos legyen egy nő miatt? Sajnos egy régi haverom (szomszédom volt) ezt tette. Sosem fogom megérteni. Én sem voltam életvidám egyik szakításom után sem, de egyszer sem jutott eszembe ez a ''megoldás''. Pedig távolról sem lehet azt mondani, hogy nem szerettem az illetőt. -
b.bone
senior tag
'' de az nem olyan könnyű ám! ''
erről eszembe jutott valami. nemrég dumáltam egy csaj haverommal. panaszkodott ,hogy nem jó a pasija, keres más stb bla-bla-bla. kérdem tőle, akkor miért nem hagyod ott? erre a válasz: ''mert nincs rá időm!'' :DDD
ennyire sz@r kifogást még nem hallottam. persze meg értem én, hogy gáz két szék közül a földre kerülni. de akkor hogy is van ez? a csajok-nak nézzük el, ha meg mi csináljuk akkor szemét, hűtlen, köccs, etc söpredékek vagyunk? nem fair.
én szerintem szemétség átverni a másikat. igenis meg kell mondani, hogy itt és most vége. pont.
nem pedig két hónapig áltatni hüje dumákkal. -
xuldar
addikt
Áruld el, miért kerültél volna csöbörből vödörbe. Azt hiszem, a válaszod bizonyos szempontból általános lesz, ami a női hozzáállást tükrözi ezen a téren. Olyan nehéz elviselni, hogy urambocsá 2-3, netalán 6 hónapig nem lesz senkim? Inkább vagyok egyedül, mint kettővel, egyrészt, mert _tisztelem_ annyira a másikat, hogy nem teszem meg, másrészt szerintem igaz a közmondás, hogy ''aki 2 embert szeret, az egyiket sem szereti''. Gondolom, erre simán rácáfolsz a mostani pároddal, de mégis leírtad, hogy miért nem mered felhívni a régi kedvesedet. Mert csúnyán kihasználtad. Mennyivel könnyebb tisztán lezárni a dolgokat, és ha utána találkoztok az utcán, nyíltan, szégyenérzet, bűntudat nélkül a szemébe nézni. Netán beszélni pár szót...
Szerk: közben megjött a következő hozzászólásod. A véleményem akkor sem változott. A leírásodból nem csodálom, hogy otthagytad a srácot, de akkor is, nem mindegy, mikor. Ha tudtad, hogy ez egy halálraítélt kapcsolat, akkor miért tartottad fent? Ha a mostani pároddal nem jött volna össze a dolog, akkor továbbra is a másik sráccal maradtál volna? (nyilván amíg nem találsz mást) Jobb lett volna?
Nem sokkal jobb kilépni (mert itt van választásod) egy nem működő kapcsolatból?
Legfőképpen tiszta lelkiismerettel?
[Szerkesztve] -
gromble_ziz
aktív tag
hepiend
szerintem van olyan helyzet, amikor az ember nem tehet mást...
most nem az elhagyott félre gondolok, hanem a hölgyre... azért valljuk be, hogy mi férfiak sem vagyunk tökéletesek, és mégha azok is vagyunk, akkor is gyakran megesik, hogy a párunk rájön arra, hogy Ő mégsem ilyen barátot akar, hanem másmilyet... (itt inkább lelki beállítottságra, és érdeklődési körre gondolok)
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest