Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Club
őstag
2 dolog:
1:Ha beleszerettél valakibe, akkor nagyon nehéz elfelejteni, de néha nincs más megoldás.
Eröltetni senkire sem szabad semmitsem.
Pesten voltam a hétvégén.
És rájöttem ANNYI GYÖNYŐRŰ NŐ VAN!!!
Szóval persze, nehéz, de minig jön majd egy másik, aki sokkla jobb, szebb lesz.
Lehet idő kell hozzá, de jön!
2:Verekedni minek egy nőért?
Ha nem kellesz neki, akkor dob.
Ha igen, akkormeg nem.
Láttam hétvégén hogy ilyen mikor egy pasi szenved mennyire ...hogy is fogalmazzak..''szánalmas''.
Na ezt soha!
Nem éri meg.
Van egy tök jó mondás, megosztom veletek:
''Minden nőt meg lehet kapni, a kérdés csak az, hogy mikor, és mennyi időre!''
Ha szeretni akarsz valakit, és azt nem kapod vissza, akkor azszenvedés.
Semmi értelme.
Tudom, mert voltam én is így, hogy nagyon-nagyon akarod, és mindenre azt hiszed hogy jó, és csak utána döbbensz rá, mennyire nem volt jó.
Ki tudja holnap nem fog-e egy gyönyörű fekete szépség veled szembe sétálni, és nem jön-e az, akire mindig vártál.
Ki tudja???...
Senki.
Szóval haverok, az aki nem szeret igazán annak egy nagy OFF, aki meg szeret, csak még nem tudja, annak meg egy nagy ON:) -
Tul
aktív tag
Ahogy itt olvasgattam az irományaitokat, egy embert leszámítva, szerintem egyikőtök sem volt szerelmes:( Aki igazán odavolt a barátnőjéért, kultúra ide vagy oda, igenis meg akarja ütni azt a ganét, aki most az ő volt kedvesét stumpizza (hála az égnek, ez nagyon ritkán valósul meg, de nem bírni ki ilyen indulatok nélkül, az tuti). Aki komolyan szeretett, komolyan meggyűlölheti a barátnőjét -> gyűlölni csak azt lehet, akit előtte szerettél....de ezt hallottátok már valahol:) De bármennyire is megutálta, akkor sem képes elviselni a gondolatot: egy másik kaffer ér hozza a szájához, a .... mindegy! Ez még sokáig elviselhetetlen marad, annyi szent. Aki olyanokat mond, hogy szerezd vissza, verd át, majd dobd, az megint nem érez valamit:(, de neki ok, ő van jobb helyzetben, mert mi még siránkozunk. Persze kutyaharapást szőrével, ez örök igazság, de csak idővel. Én egy hónapja szakítottam a volt barátnőmmel, de eddig semmi különös. A problematikát az adja, hogy egyszerűen nem megy semmi úgy, ahogyan azt a sok tapasztalt tanácsolja. Nem megy úgy a nőzés sem. Néha úgy érzem szétrobbanok, minden nő k**va.... Ennek ellenére nem akarok mást, nem jó mással. Nem azt kapod, amit jó sokáig annyira szerettél. Azt egy ideig senki sem fogja tudni pótolni.
Szóval szerintetek is hülyék a nők???
Vagy mi vagyunk túl hülyék, hogy felérjünk hozzájuk??? (NEM HINNÉM!) -
Sárpac
nagyúr
Ezt én is aláfirkantom!:)
Most van 1kapcsolatom igaz még csak kb 3hetes,de a csaj valamiért túl jónak találja magát hozzám és attól tart,hogy előbb utóbb én is dobom meg ilyen marhaságok.
Fél közelebb kerülni hozzám, pedig én nagyon szeretném ha komoly lenne,de ő mindig csak ezzel a hülyeségével jön, hogy úgy is szakítok vele!
Ha valaki tud valamilyen gyógyszert erre kérem segítsen!:) -
laxius_
tag
Elmeselem rovid tortenetem.
! honapja szakitottam a csajommal, mert azt mondja, hogy nem langol, tartsunk szunetet, mire en inkabb leygen vege.
Osszejottem egy lannyal, de csak futolag, mire az ex kijelenti, hogy o nagyon is szerelmes azzal a kijelentesevel csak ram akart ijeszteni mondtam neki sorry, akkor nemtudom mivan.
Utanan talakozgattunk, de megismertem egy lanyt es full szerelmes vagyok, azota is vele vagyok, a az ex kesz. Kitalalja hogy en zaklatom, meg ilyenek, de kozben o irogat hogy hianyzom meg ilyesmi. Nagy ivben leszarom, full nem erdekel mi van vele, de o a havri tarsasagaban, akikkel meg en is joban voltam regebben, hireszteli a hulyeseget.A legutobbi szanalmas probalkozasa, hogy lefekudt egy havrommal, de ez kurva jo poen, mert a srac azota nem is hivta, szoval atverte a palankon, es kozosen jokat nevetunk ezen, hogy igy is probal valahogy engem bantani, de nem sikerul neki. Szanalmas.Es az ilyen jar a kozgazra. Szomoru vagyok, hogy a mai 23 eves lanyok kozott is van par, aki 17 eves aggyal gondolkodik.
A lenyeg en boldog vagyok.Es a kerdesre valaszolva, sehogy nem viszonyulok hozza. Nem hivom, nem tud rolam semmit. Igy a legjobb, mert igy nem tudja csinalni a hulyesegeit. Vigyazzatok az ilyen idiotakkal :)) -
Club
őstag
Hát én aztgondolom hogy ilyen nincs.
Nálam a mindetn, vagy semmit elv működik ha párkapcsolatról van szó.
Vagy fekete, vagy fehér.
Árnyalat nincs.
Ha ő aztmondja fekete, én elfogadom akármilyen szar is.
De utána felejtsen el.
Egy életre.
Sok nő van a világon.
És mindig van egy holnap, és hogy az majd mit hoz, azt senkisem tudja:D -
Ye_Nő
tag
A legtöbb emberrel a kapcsolat lezárását követően is ápolom a ''barátságot'', de ez már messze nem olyan igazi barátság, ezt valószínűleg mindenki tudja...
Egyébként nem látom túl sok értelmét a dolognak, de mivel több esetben közös a baráti kör, ''elkerülhetetlen'', hogy néha ne fussunk össze itt-ott. Normális emberekhez nem méltó a mocskolódás, az egymást-levegőnek-nézés, miegyéb; egy társasági összejövetel esetében ráadásul az egész este hangulatára rávetheti negatív fényét az ilyesmi. Ugyanakkor van olyan ember, akit a szakítás óta (1997) sem láttam, nem is érzem hiányát. Csak az utóbbi egy évben éreztem úgy, hogy tudnék normálisan viselkedni, ha meglátnám valahol, előtte azt éreztem, hogy kikaparnám a szemét, ez a minimum. :( De az idő sok mindenben segít... :)
Szerintem simán le tudod pattintani a lányt -- udvariasan, de határozottan -- ha nagyon zavar. -
delta9
senior tag
de evidens. ha valami nem kerek a kapcsolatodban, akkor neked szólni kell, nem veszed észre magadtól? mer akkor máris nincs rendben a kapcsolat, ergo nincs értelme a 3. számút felpofozni. ha pedig k. a nő, akkor megint nincs értelme a 3. felet felpofozni. ez lett volna a lényege az előző reakciómnak.
-
mormota
senior tag
hát szerencsére kaposváron van, vagy valamerre arrafelé, ha ugyan el nem költözött, én meg pécsen.:)
az első 1-2 hónapban, miután ő szakitott velem, hiányzott, meg sokat gondoltam rá, de asztán elmult.. és jó volt:) -
greyrat
csendes tag
mi 4 évig voltunk együtt és most is jó a kapcsolatunk, semi harag, bár az is igaz a mienk csak ''szimpla'' szakitás volt, semi malőr a hátérben.
vagy a már fent emlitett modón küldöd el a csajt, hogy nem akarsz vele beszélni, vagy megmondod neki, hogy ismersz egy jó lelkészt aki majd feloldozza és akkor nem kell téged hivogatnia. én ezt javaslom :C -
faster
nagyúr
Beindult a tanács-kommandó. :DDD
-
Mazlee
aktív tag
Srácok srácok! :))
nem nekem kell tanács hanem a ti eseteteket meséljétek el :)) -
xuldar
addikt
-
Sárpac
nagyúr
Adook 1qrva jó tanácsot!
Úgy sz.rd le ahogy van!
Ha dugni máshoz jár, nálad ne keressen vigaszt!
Én eddig mindig így csináltam, persze kivétel nélkül hasonlóan viselkedtek mint a te esetedben hívogattak stb.
Ez csak szimpla bűntudat vagy ilyesmi, magadnak ártasz ha engedsz!
Ha viszont már nálad is kihűlt egy ideje akkor lehet barátkozni persze csak óvatjával, de addig is had kapadozzon ő!:) -
delta9
senior tag
ha egy jól működő kapcsolat lett volna, bármilyen görény is a srác, le lett volna építve a csaj által. de mivel a csaj két végén égette a gyertyát, hacsak egy rövid ideig is, ő volt az igazi görény. ha dob egy csaj vki más miatt, matekolás előtt megunkba kellene nézni, hogy miért is fajult idáig a dolog. más kérdés, hogy vajon a csávó tudta-e, hogy a nőnek van valakije, vagy nem, valamint ha tudott is a kapcsolatról, mit tudott pontosan...? Csak azért mondom, mert az általad elmondottak szerint, egy szarul működő kapcsolatba ne lépjen bele egy harmadik fél, még akkor sem, ha az eredeti pár külön-külön sokkal jobbat találna magának? Ez így nem ok. És ha a nőci azt mondta az ''új''-nak, hog egy döcögős kapcsolatban van pont benne, aminek véget szeretne vetni, akkor a harmadi fél szemére lehet-e vetni, hogy belenyúlt?
-
Mazlee
aktív tag
Tudod ülök a irodában,épp nem tudok beülni egy kocsmába a barátaimmal haverjaimmal. A barátaimmal ha megbeszélem ugyis nekem adnak igazat(nem csak ők)
nem vigasztalást várok, mert arra nincs szükségem. nem vagyok szomorú, nem vagyok ideges csak kicsit felhúz a dolog.
mint irtam kiváncsi vagyok más, számomra idegen emberek ''élményeire''
ennyi!
szerintem ezzel annyira kicsi részét tárgyalom ki a magánéletemnek mintha egy zacskó szotyiból csak 1 szemet adnék másnak.
ráadásul a hozzászólásod teljesen felesleges off volt. -
g@bo
nagyúr
egydarabig hagyd Te egyáltalán ne hívf, ne érezzen ki a dumádból haragot. ha találkozni akar 1* menj el, ha mégegyzser hiv akkor már kifogásollj ( mond hogy új nőd van)
és meglátod idővel ujra ''elkaphatod''... -
jamez
senior tag
Az én stílusom a békés megoldás mindig. Egyébként meg ha nektek épp nincs senkitek és egy nektek nagyon tetsző lány nyomul rátok, visszautasítanátok? Feltételezve hogy azt is mondja nincs már pasija. Szóval én nem okolom a másik srácot. (meg aztán saját nemünk védjük meg. :)))
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
''Embere válogatja, hogyan tudtok elválni''
tulajdonképp itt a kulcsa a dolognak szvsz :U
az ex-ek közül a legtöbbel jóba' vagyok, egy olyan van, akivel az 'stennek se tudok jól kigyönni, és úgy érzem, nem rajtam múlik. érdekessége a dolognak , hogy az említett hölgy ezexerint kb. 10 éve haraggal emléxik rám, amit nem értek annyira, csak elfogadni tudom.
mindenesetre az idő, meg egy másik kapcsolat elfelejteti velem az előző csalódást, sérelmet, stb., akármilyen módon is váltunk el. igyexem a szép részére emlékezni a dolgoknak :)
ettől föggetlenül a viszonylag friss szakítás után persze nem esik túl jól az érintettel beszélni se, meg hallani se róla....de ez elmúlik egy idő után -
xuldar
addikt
Általában a nők ilyenek: a biztonságot keresik. Nem szeretnek két szék közé a földre ülni. De ez akkor is szemétség...
Ha a saját számáról hív, akkor egyszerűen nyomd ki. Ha ismeretlen számról hív, akkor zárd rövidre a beszélgetést, vagy írj neki egy sms-t. Hamarosan észre fogja venni, hogy nem akarsz vele beszélni.
[Szerkesztve] -
xuldar
addikt
Ha rosszul esik a dolog, mindenképpen azt mondd neki, hogy hagyjon békén, ne hívogasson. Persze kultúráltan, de _határozottan_ éreztesd vele, hogy tényleg így gondolod.
Tényleg csúnya dolgot csinált.
Én az utolsó barátnőmmel 4 hónapja szakítottam, jóban vagyunk, bármit meg tudunk beszélni. Az előzővel viszont kutyázva váltunk el. Próbáltam normálisan, hogy ne maradjon szálka egyikőnkben sem, de egyszer azt mondta, hogy utállakrühellekszaralakvagy, legközelebb meg jajjneharagudjéppennagybajomvoltmegnemmenstruáltamsatöbbi. Meguntam és elzavartam. Azt én sem bocsátom meg, ha a hátam mögött mással kavarnak. Nem bírom a gerinctelen embereket. Szerencsére erről még nem volt szó.
Embere válogatja, hogyan tudtok elválni. Ha nem ment szépen, utána kár előltetni, mert nehezen felejti el az ember, hogy köcsögül viselkedett vele az, akiért korábban bármit megtett volna... -
Mazlee
aktív tag
ja és azt ugye hozzátehetjük hogy ez egy ''szép'' bizonyitvány a lányról is hogy egyikből másikba melegváltással....
-
Mazlee
aktív tag
No tehát kb 10 hozzászólás után kiderült hogy a dobott pasik inkább nem akarnak hallani a nőciről de az bezzeg keresi... :)
szépen vagyunk! -
Zoltán
őstag
''Egyébként is nőért soha sem szabad verekedni'' -persze, nem is érte, hanem mert görény volt a srác. Kellene a francnak a csaj ezek után. Én is azt mondtam neki, hogy ne foglalkozzon a csajjal, ha hívogatja, ha nem. De azért egy két pofon még elcsattanhat a srácon, az nem árt senkinek, csak egy kis testmozgás. :)
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
az #1 hozzászólás illik rám is. kb. ugyanezt mondhatom : csaj dobott 2 év után egy másik srác miatt. néha felhív hogy mizu meg hogy ne haragudjak, stb...
én pedig kezdem egyre jobban megutálni... -
anulu
félisten
nekem eddig 1 komoly kapcsolatom volt. lassan 4 éve vége. de a mai napig nem tudtam kitörölni az emlékeimből, pedig márcsak amiatt is meg kéne tennem, mert nagyon rondán lettem kidobva... azóta nem találtam olyan lányt, akiben ne a fenti hölgyet keresném. nagyon sz@r, de ez van. majdcsak lesz valami! még soha nem volt úgy, hogy ne lett volna sehogy
-
Calogero
addikt
En 1 ev 10 honap utan szakitottam a baratnommel kozos megegyezes utan, a kapcsolta vege inkabb csak veszekedesbol allt, talalt masik fiut is Szakitas utan ezek megszuntek, tudomasul vettem hogy mar nem ugy nez ram mint azelott. Most o a legjobb barat az eletembe. (azt a majdnem 2 evet en sem meg o sem akarta elfelejteni) Eleinte szar volt mas karjaiban latni, de ferfiak vagyunk vagy mi a szosz (ne nyalogassuk mar sajat sebeinket ;] ) Azota en is talaltam masikat.
[Szerkesztve] -
Mazlee
aktív tag
nem fogom a srácot képentörölni mert 1. nemis ismerem, 2 . nemis akarom, 3. legyen vele boldog... és még sorolhatnám
amugy nem érdekel hogy van neki vagy nincs. legyen. de ne keverjen bele!
fájni nem az fáj hogy nincs hanem hogy ilyet csinált.
nem akarok vele már semmit, nem szeretem.
megis mondtam már neki, hogy hagyjon békén, felejtsen el, ne hivogasson... mégis...
az tény hogy hiányzik, de nem ő hanem az a valami... de persze lesz másik! ezt énis tudom :)
de amugy nem vigasztalást várok :)
azt kérdeztem hogy ki hogy viszonyul az exéhez. haverok maradtak, vagy sohatöbbet beszélni, vagy mi? -
b.bone
senior tag
Szerintem ez úgy van, hogy az ember addig haragszik a másikra amíg szereti/hiányát érzi meg ilyesmi. Én dettó így jártam mint te. Haragudtam ,ki akartam törölni az emlékeimből stb.
Ez idővel elmúlik, egyből mikor találsz egy jobbat. (elég ha csak jobbnak hiszed:D)
Pillanatnyi fájdalom. Nem szabad vele foglalkozni. A csajt elegánsan el kell küldeni. Egy ilyen után megbocsátani szvsz hiba. Nem szabad papucsnak lenni. -
Zoltán
őstag
Pontosan, semmiképp se foglalkozz vele! Persze joga volt veled szakítania (ezt Te köteles vagy tiszteletben tartani), de az mocsok dolog, hogy már megvolt neki az új. Én a helyedben egyébként szétverném a másik srác pofáját, hiszen nyilván tudott róla, hogy Te még ott vagy hivatalosan, mikor nekiállt keverni a csajoddal. (Már csak azért is, hisz a csajt nem verheted képen amiért ''lelkiekben'' megcsalt, hiszen nőt nem ütünk meg, de valakit meg muszáj ;] )
-
jamez
senior tag
De jó hogy mindig én léptem le elsőnek az ilyen kapcsolatokból.
Most vagy azért keres mert az új pasi nem jó neki teljesen, vagy megszokásból, vagy nem tudja mit akar.
Én mindig azt mondtam ami elromlott hagyni kell. Van még pár millió nő akit meg kell csípni! ;] -
Mazlee
aktív tag
Hi!
kiváncsi lennék nálatok hogy mennek a dolgok.
az én esetem:
csaj dobott, (már megvolt a másik neki) utolsó pár hétben már lelkiekben nem velem volt...
letudtam, sz@r volt, megbocsátani ezt tuti nem fogom neki.
Ő viszont hív néha hogy mi van velem, meg hogy vagyok, meg nem akarja hogy az elmult 14 hónap kapcsi után haragudjak rá.
de én inkább tudni sem szeretnék róla, hallani se. szeretném kitörölni az emlékeimből.
nem értem minek hivogat...
Nálatok hogy történnek a későbbiekben? megmarad barátság vagy hogy?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest