Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Sziasztok tudorok!
Segítséget kérek, mert komoly problémán van a hőn szeretett X31-emmel. Szegényem nem veszi fel a töltést. Ugyan rá van dugva, de nem tölti az akksit. A gép hálózati áramot használja, a gép nem tölti az akksit.
Ötletek?
Graf
-
Grafiqs
őstag
Eladó X3 Ultrabase
-
Grafiqs
őstag
Ha valaki ideiglenesen ki tudna segiteni egy X3-mas dokkolóval, állati hálás lennék. Az X31-esemen szeretnék winchester firmwaret frissiteni. De külső optikai driveról nem bootol a gépszörny.
-
Grafiqs
őstag
Mit javasoltok új akksi gyanánt. Mindkettő "gyári" ugyanannyiba kerül, de az egyiket a Panasonic gyártmány a másik pedig Sanyo?
Egy X31-be kerülne.Vagy voltaképpen tökmindegy?
-
Grafiqs
őstag
Tudom-tudom, dobáljatok meg.
De mégiscsak el akarom adni: [link] -
Grafiqs
őstag
válasz
THomas007 #909 üzenetére
Több lehetőséged is van.
1. Ha még garis akkor besétálsz vele az IBM szervízébe, és megkéred őket, hogy tegyék fel neked a rescue csomagot. Ekkor leformázzák a vinyót és egy rejtett partícióra raknak egy winfost meg minden IBM-es cuccot. Ami utána simán települ. Persze frissíteni kell.
2. Felhúzhatsz a gépre egy bármilyen XP prof-ot, ha használod a gép aljára rakott kulcsot. Majd pedig az IBM oldaláról leszeded a software installert, ami minden IBM-es cuccot letölt és telepít a gépedre. -
Grafiqs
őstag
Tudja valaki, hogy a security chip jelszavát hol tudom megváltoztatni. Mert a BIOS-ban nem találtam.
-
Grafiqs
őstag
Én néhány hónapja vettem egy T42-est a Laptopinfonál. Telefonon szóltam, hogy kell tegyék el egy napot. Másnap mentem érte. Ott várt bontatlan gyári csomagolásban. Én bontottam ki. Majd akksi bele, és lássuk. Szépen felmászott az előre telepített XP. Majd nyugodtan kitesztelgethettem.
A garanciát pedig szériaszám alapján az IBM adja. Természetesen ott helyben a neten is ellenőrizhető.
Érdemes figyelni a lapot mert, nagyon gyorsan elkapkodják ami van. -
Grafiqs
őstag
Igen elég. Semmilyen papírt nem kérnek. Beviszed lerakod az asztalra. Megkérdezi mi a panasz. Felírja a sorozatszámot, lenézi netről. Okés akkor már viszi is be javítani és pikk-pakk meg is csinálják. Csak egy nevet kérnek meg egy telszámot, hogy utol tudjanak érni ha kész.
-
Grafiqs
őstag
Ma reggel olyan 9 óra magasságában érkeztem az IBM szervizébe. Odaadtam a drágaságot, hogy tolják újra a preload szekciót. Meg nézzék meg a lan mert elég magas a ping. Fél 2kor kaptam a telefont, hogy mehetek érte mert készen van. Leesett az állam. Ez igen. Így kell egy szervíznek működnie.
-
Grafiqs
őstag
Beköszönök akkor én is ebbe a topikba. Mint boldog T42 tulaj.
Bár vannak gondok szegénnyel. Most éppen lelkierőt gyűjtök, hogy beadjam a szervízbe egy kis soft-generálra.
Meg esetleg egy kis laggmentesítésre...
G
Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Óvodások homokozója
- Asztalos klub
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HCB 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest