Keresés

Aktív témák

• 9CS

senior tag

válasz Grafiqs #811 üzenetére

Ugyan nem olvastam végig Shadowfax linkjeit, de én sem ajánlom egyenlőre a most települő Client Security, engem olyan nagyon megvédett a frissítés után (egy hónappal ezelőtt, most nem tudom mi van fent azóta még nem mertem újra visszatenni), hogy egy kis időbe beletelt míg egyáltalán be lehetett jelentkezni a Windowsba (csökkentett mód az ment, node az kinek jó, és onnan meg nem lehet törölni a progit. A hiba az volt, hogy nem lehetett jelszót sem beírni, mert a CSS írta, hogy valami blokkolja nézzem meg a vírus keresőt, vagy a tűzfalat, nyomjak Ctrl+Alt+Del-t a folytatáshoz, utána meg ugyanezt írta. :P …)

De amikor még ment én úgy állítottam be a jelszót, hogy előbb Windowsban kitöröltem a felhasználók jelszavait, mert bármi volt beírva azt nem fogadta el. Aztán már az üres jelszót meg lehetett változtatni a CSS-en belül. Ha régebben használva volt a Security Chip, akkor a BIOS-ban tudod a jelszavakat kiszedni belőle.

Első indításnál rendszergazdaként kell belépni, mert akkor kell beállítani a programot, aztán jöhetnek a felhasználók.

• Shadowfax

addikt

válasz Grafiqs #811 üzenetére

A CSS 7.0-t inkább ne használd. :( [link]
    [link]
    Elméletileg ez az újabb, javított verziója, két nappal ezelőtt tették fel, de túl sok tapasztalat nem gyűlt még össze, én kivárnék vele... :U [link]

Aktív témák

Hirdetés