Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
T4x sorozaton nincs Windows gomb (nem is hiányzik), csak a T6x-eken. Ahogy Gondwana említette, használd a Keyboard Customizer Utility programot. Az AltGr gombot megteheted Windows gombbá, s akkor AltGr+L lesz a bill zárolása.
-
Gondwana
addikt
Mondjuk, nekem T60-am van, ezért nem sokra mész a válaszommal, de hátha:
Nálam felrakott az IBM programok közé egy olyant, hogy ThinkVantage Keyboard Customizer Utility, amiben pl. a jobb oldali AltGr mappelhető Windows gombbá.(A nyakatekerős megoldás pedig, ha beállítod, hogy a screensaver csak jelszóval kapcsolható ki, TweakUI-ban pedig megnöveled mondjuk 30 másodpercre azt az időt, amíg password nélkül mégis visszaenged SS-ből. TweakUI for WinXP a Micro$oft.com-on kereshető, itt már nem a sima .cpl, amit bemásolsz, mint 2K alatt)
Persze, ha nem annyira nagy a paranoia, hogy 2 percre tennéd pl a screensaver passwordot (hanem pl. 15-re), akkor TweakUI nélkül is eléred a célod. Esetleg power settingsnél a LidClose-ra beállítod, hogy Do Nothing, lecsukod, és ráültetsz egy emberevő fehér nyulat, amilyent a Gyalog Galoppban is láthattunk bátor lovagot enni.
-
Shadowfax
addikt
Ezt szedted le, ugye?
Kell hozzá még a Configuration utility és a Hotkey driver is.
-
atosz
őstag
A Thinkvantage Access Connection szoftot szedted le. Ezt az Fn+F5 billkombinációval tudod elővarázsolni. A Kék gomb másra való.
Más:
Az alábbi garanciában az EZServ mit jelent?
This product has a three year limited warranty and is entitled to IBM EZServ service. Customers may call their local service center for more information. Dealers may provide carry-in repair for this product. Batteries have a one year warranty. -
danielh2
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de az AC volt az egyike annak a két IBM-es programnak amit totális clean win xp install után is feltettem a gépre. Eszméletlenül sok dolgot lehet rajta beállítani, pl. úgy vettem észre h WPA2-PSK-t AES-el nem tud a Win XP beépített wifi kezelője (vagy csak én nem találtam a titkosítás menüben), AC-ben pedig pikpakk be lehetett állítani. (Már volt ahol kellett használnom)
A location switching is nagy királyság. Plusz minden location profilhoz be tudod külön állítani hogy fix IP címet akarsz é, vagy DHCP-t, vagy kisnyúl, ez is hasznos.
Azt is szeretem benne, h elég sokat használok egy olyan wifit ahol a wifi hálóra való fellépés után egy VPN-t is kell indítani ahhoz hogy forgalmazni tudjál a hálózaton. AC-ben be lehet állítani, hogy csatlakozás után automatikusan lője fel a VPN-t. 3 kattintással kevesebb.
Az egyetlen dolog amit fel tudok ellene hozni, h úgy olvastam hogy WWAN-ból (tehát pl. HSDPA modemek) csak az IBM féle beépítettet támogatja, PCMCIA-s vagy USB-s külsőt nem. Ezt valaki meg tudja erősíteni vagy cáfolni?All in all, ha vki csak 1-2 helyen használja a gépet, akkor nem kell, jó a wines wifi is helyette, aki azonban sokat utazik, sokat használja, itt ott amott a gépét annak musthave, a fentiek miatt.
PS. ha vmi nem felel meg a valóságnak, kéretik javítani, nem vagyok informatikus, csak technologically advanced felhasználó
-
Sipi
addikt
Különféle hálózati kapcsolódási sémát hozhatsz létre vele. Pl. munkahely, otthon, utazás közben, beállíthatod, mikor melyik fajta legyen az elsődleges (zsinóros vagy wifi, azon belül mi legyen a preferált hálózat).
Otthoni használat esetén nem sok értelme van, mert a Win beépített wifi-kezelője is untig elég. Ráadásul egyes wifi-kártyákkal nem működik jól (bár amin eddig próbáltam, azon ment).
Sipi
Aktív témák
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Mobil flották
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th, i5-1135G7 ,16GB RAM , 256GB SSD, 1 év garancia
- DELL Latitude 7400 2-IN-1 I5-8265U-- 8GB-- 256GB NVMe ---14" FHD érintős laptop
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest