- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
T4x sorozaton nincs Windows gomb (nem is hiányzik), csak a T6x-eken. Ahogy Gondwana említette, használd a Keyboard Customizer Utility programot. Az AltGr gombot megteheted Windows gombbá, s akkor AltGr+L lesz a bill zárolása.
-
Gondwana
addikt
Mondjuk, nekem T60-am van, ezért nem sokra mész a válaszommal, de hátha:
Nálam felrakott az IBM programok közé egy olyant, hogy ThinkVantage Keyboard Customizer Utility, amiben pl. a jobb oldali AltGr mappelhető Windows gombbá.(A nyakatekerős megoldás pedig, ha beállítod, hogy a screensaver csak jelszóval kapcsolható ki, TweakUI-ban pedig megnöveled mondjuk 30 másodpercre azt az időt, amíg password nélkül mégis visszaenged SS-ből. TweakUI for WinXP a Micro$oft.com-on kereshető, itt már nem a sima .cpl, amit bemásolsz, mint 2K alatt)
Persze, ha nem annyira nagy a paranoia, hogy 2 percre tennéd pl a screensaver passwordot (hanem pl. 15-re), akkor TweakUI nélkül is eléred a célod. Esetleg power settingsnél a LidClose-ra beállítod, hogy Do Nothing, lecsukod, és ráültetsz egy emberevő fehér nyulat, amilyent a Gyalog Galoppban is láthattunk bátor lovagot enni.
-
Shadowfax
addikt
Ezt szedted le, ugye?
Kell hozzá még a Configuration utility és a Hotkey driver is.
-
atosz
őstag
A Thinkvantage Access Connection szoftot szedted le. Ezt az Fn+F5 billkombinációval tudod elővarázsolni. A Kék gomb másra való.
Más:
Az alábbi garanciában az EZServ mit jelent?
This product has a three year limited warranty and is entitled to IBM EZServ service. Customers may call their local service center for more information. Dealers may provide carry-in repair for this product. Batteries have a one year warranty. -
danielh2
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de az AC volt az egyike annak a két IBM-es programnak amit totális clean win xp install után is feltettem a gépre. Eszméletlenül sok dolgot lehet rajta beállítani, pl. úgy vettem észre h WPA2-PSK-t AES-el nem tud a Win XP beépített wifi kezelője (vagy csak én nem találtam a titkosítás menüben), AC-ben pedig pikpakk be lehetett állítani. (Már volt ahol kellett használnom)
A location switching is nagy királyság. Plusz minden location profilhoz be tudod külön állítani hogy fix IP címet akarsz é, vagy DHCP-t, vagy kisnyúl, ez is hasznos.
Azt is szeretem benne, h elég sokat használok egy olyan wifit ahol a wifi hálóra való fellépés után egy VPN-t is kell indítani ahhoz hogy forgalmazni tudjál a hálózaton. AC-ben be lehet állítani, hogy csatlakozás után automatikusan lője fel a VPN-t. 3 kattintással kevesebb.
Az egyetlen dolog amit fel tudok ellene hozni, h úgy olvastam hogy WWAN-ból (tehát pl. HSDPA modemek) csak az IBM féle beépítettet támogatja, PCMCIA-s vagy USB-s külsőt nem. Ezt valaki meg tudja erősíteni vagy cáfolni?All in all, ha vki csak 1-2 helyen használja a gépet, akkor nem kell, jó a wines wifi is helyette, aki azonban sokat utazik, sokat használja, itt ott amott a gépét annak musthave, a fentiek miatt.
PS. ha vmi nem felel meg a valóságnak, kéretik javítani, nem vagyok informatikus, csak technologically advanced felhasználó
-
Sipi
addikt
Különféle hálózati kapcsolódási sémát hozhatsz létre vele. Pl. munkahely, otthon, utazás közben, beállíthatod, mikor melyik fajta legyen az elsődleges (zsinóros vagy wifi, azon belül mi legyen a preferált hálózat).
Otthoni használat esetén nem sok értelme van, mert a Win beépített wifi-kezelője is untig elég. Ráadásul egyes wifi-kártyákkal nem működik jól (bár amin eddig próbáltam, azon ment).
Sipi
Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GTA VI
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest