Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Aktív témák
-
Rez_Grof
őstag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Én is nagyon sajnálom főleg, mivel heti szinten kell ilyen gépek software bántalmait orvosolnom, és spórolt pár órát az, hogy a három klatty és friss ropogós volt minden, és nem kellett össze vadászni a 20 féle updatet.
NAGYON remélem,hogy nem megy el ebbe az irányba thinkpad sorozat. Az SL széria már gyanús, mivel volt olyan is kezembe, háááát nem T500, de nem is acer vagy fusi.
Még mindig csak azt tudom mondani ,hogy az új T500-T400 messzi jobban kivitelezett mint a T61-em, ami újkorában sem volt olyan, mint a 2éves T43-as. Igaz én hurcibálom rendesen őket jobbról balra és elég érdesek helyek is megállták a helyüket. Nálam alap a naponta 20 kinyit-becsuk minimum.
Aktív témák
- iPhone topik
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest