- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
ody42
senior tag
Igen, nekem is van egy ilyen CD-m,elhiheted, hogy ezek nem varázseszközök, RSA-t,AES-t, SSL-t ezzel sem fogsz feltörni, inkább arra jó az egész, hogy az egyes protokollok, programok, interfészek működését az ember jobban megismerje, és olyan szinten lehessen buherálni a dolgokat, ahogy win alól sosem. (én is erre használom) Szerintem ma magyarországon max 2-300 ember van, aki egy ilyen CD-vel tudna mit kell kezdeni egy védett rendszer ellen(olyan aki 1-1 programot tudna kezelni biztos sok van), de szerintem ennek a tizede sem használja a tudását illegális célra.
''Sőt, Linux alatt olyan chipsetek is képesek promisc- módban menni, ami Windows alatt nem működik.''
ez igaz, bár pénzes megoldás van Windows alá is ezekhez a chipsetekhez,de az ingyenesek között tényleg ez a helyzet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Árat emel a Spotify
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HP 250 G10 Intel Core i5-1335U processzorral, Angol lokalizációval eladó!
- ASUS Zenbook S 13 Intel Core Ultra 7 processzoros notebook eladó
- Lenovo ThinkPad E14 Gen6 Intel Core Ultra 7 notebook eladó
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest