- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Náluk vettem a T43-mat, viszont nem ezt a konfigot, amit most árulnak. A fő különbség, hogy az enyém integrált VGA-s. (Nekem speciel ez tökéletesen megfelel, játszani/3D-t tervezni úgysem akarok vele, így legalább nem melegszik egy extra videókari belül.)
Ez az én konfigom: [link]
Aksi időkről csak óvatosan nyilatkoznék, mivel ritkán használom a gépet aksiról. (Ha elviszem valahova, akkor ott is van konnektor.) A körülbelüli aksiidők: kábeles nettel 3:20-40, WLAN-nal 3:00-3:10. (Sima doksi olvasásról nem tudok nyilatkozni, mivel ha bekapcsolom a gépet, akkor nem bírom ki, hogy ne netezzek (is).)
Az idle hőmérséklet: 42-43°C, ha max-on pörög a proci huzamosabb ideig, akkor is csak max. 56-58°C-ra melegszik fel (na ekkor már lehet hallani, hogy venti is van benne - de nem hangos egyáltalán).
Mindezen hőmérsékleteket és aksi időket gyári beállításon értem el - (még) nem foglalkoztam downclocking-gal.
Bármi kérdésed van, szívesen válaszolok. -
clemson
csendes tag
Nekem van egy T43P verzio
!2 GHZ 1.0 G ram 80 5400 vinyo bluetooth 15 '' 1400*1050 X300 Radeon 64 el plusz 64 et megoszt ha kell, meg minden van benne es mondjuk itt kint annyiba kerul egy ilyen mint otthon egy jobb konfig!
Ez nem laptopinfos verzio hanem amerika itt vettem kb 3 honapos nagyon ott van!Igazabol nem mondnam hogy melegszik fogalmam sincs hany fok lehet de internet mellett szinte be sem kapcsol a ventije es kb 3 ora plusz, minusz 15 percet megy WLannal.Ha jatszom vele akkor egy picit meleg lesz de csak a levego, amit kifuj amugy semmi azon kivul. Sem a winchester sem mashol! Igy jatek kozben kb 1/2 2 orat bir ki .Ha visszaveszek mindnet nulla feny es teljesen energiatakareksra mindent akkor elmegy kb 3 es fel orat is Wlan nelkul !Jatekra is kivaloan alkalmas , nem tudom hogy sokan miert mondjk hogy nem megy!COD 2 NFSU MOST WANTED GOND nelkul megy 1024 en majdnem max grafikaval. Egy rakas szoftver van hozza. A legjobb hogy az Xp-t nem lehet elrontani mert egy kulon particion van, tehat ha van valami esetleg elromlik vagy kell egy uj rendszer akkor cd be es 10 perc alatt uj Windows.Ez mar leneovos de higyjetek el semmi valtozas nincs ugyanolyan jo mint az elozo szeria , sot meg merem kozkaztatni hogy a szobatarsam T42-nel ami meg IBM-es annal is jobb! Jol ossze van rakva itt a sracok szoszerint dobaljak meg az LCD tetjenel cipelik es semmi sincs vele !Mondjuk a tetejen van valami Gumiszeru bevonat ami eleg konnyen karcolodik !Eleg jo az illesztes is sehol semmi lyuk vagy ilyesmi es a fem ''zsaner'' amivel rogzitik az lCD hez az nagyon jo! A tetejen a lampa tobb mint eleg nagyon vilagos ! A WLAN antennaja az olyan jo hogy meg a ket epulet kozott ahol kb 50-60 meter tavolsag van ott is van terero! A billenytyuzet a legjobb, furcsa utana a normal desktopos billenytuzetet nyomni! A tapipad is eleg jo ugy konfiguralom ahogy akarom a pocok meg a legjobb ugy lehet vele egerezni hogy meg kozben a billenytyuket is elerem es nem kell felemelnem a kezem! En meg jatszani is tudok vele. Konnyu ez kb 2KG a matek konyvem sokkal nehezebb!Hangszoro eleg jo hangos! A fullhalgato kimenet eleg jol szol es a tobbi kimenet is nagyon jo , ha csatlakoztatsz valamit akkor az ott marad ! Ennyi
ha van kerdes akkor irjatok!Azt esetleg nem tudha valaki hogy nem e lehet a vinyo beallitani ugy hogy olyan gyorsan menjen mint amikor aramrol megy?Egy kicsit lasabb aksirol!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- NBA és kosárlabda topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest