Keresés

Aktív témák

• N.GÁBOR

aktív tag

válasz KilgoreTrout #10743 üzenetére

Abszolút egyetértek,ha vki ismeri a ThinkPad ( vagy talán még a lattitude ) nevet, akkor jobban jár egy használt géppel. Egyébként pont azért mert az emberek többsége nem hajlandó 100k körüli összeget áldozni egy használt gépre, van ilyen nyomott ára ezeknek a jó kis ThinkPad-eknek.

Egyébként a kiszemelt T43 a következő specifikációkkal bír:

-14'1-es 1400*1050-es kijelző
    -ati x300 64 mb
    - talán 2 giga ddr2
    -1,86 Pentium M
    - kb 3 órás aksi

A többit pedig már ismeritek. Ami miatt különösen megtetszett a gép, az az hogy az IBM által teljesen újracsomagolt verzióról van szó. Pont ilyet nézegettem az amerikai Usanotebooknál. Ők árulnak az IBM által teljesen felújított, új, vagy újszerű házzal ellátott ThinkPad-eket. Mivel azonban a szállítás majd 20 ezer lett volna, ezért lemondtam a vásárlásnak erről a módjáról, gondolván inkább adok ennyivel kevesebbet és elviselem a kicsit karcos házat. Erre sikerült rábukkannom egy soha nem látott segítőkészséggel bíró eladóra, aki a cége által rendelt, gyárilag felújjított T43-kat árul. Egyetlen dedikált kártyás gép volt közöttük, így én ezt szeretném megszerezni. Az ára pedig a fent leírt kiépítéssel 80ezer.
    Lehet, hogy jobban járnék a T60-nal, de mind a két gép piszok jó, így bízom benne, hogy bármelyik típus választása esetén sem lehet rossz döntést hozni, maximum kevésbé jót.

Köszönöm a segítségeteket.

Üdv Gábor

Aktív témák

Hirdetés