Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
balco
aktív tag
Egyszerű: Acces IBM button aztán nem volt ott semmi recovery választási lehetőség. Passz. Hogy szidjam megint az IBMet: nem hajlandóak felvenni a telefont és igéret ellenére nem hívnak ha kész a gép. Ma (XI. 15.) véletlen felvették és mondták hogy kész...
Emitter: nem voltál ma 10 körül a szervízben, szerintem láttalak (persze nem is ismerlek, de szerintem te voltál) Azt akartam írni hogy van recovery, de meg se néztem, volt rajta egy szűz windows, ez nekem elég volt, vissza is adtam a gazdájának... -
balco
aktív tag
R50 tapasztalat: a recovery partíció eltűnt, most hogy valamelyik irodista művelte (ami valószínűbb), vagy tényleg az IBM (Lenovo) hibája azt nem tudom, de a szervízben azt montdák, hogy pikk-pakk visszaállítják gyári állapotra. Ezenkívűl az USB is elromlott, hol működik, hol nem.
És hogy a szervízre is panaszkodjak: megnéztem a garipapírt, de jó itt van közel egy a Budaörsi úton. Kimegyek, elhajtanak a francba, hogy miért vittem oda, mert ők a legkisebb szervíz és ők is csak beviszik a központba, hozzá sem nyúlnak... Akkor irány a Neumann János utca (ez egy külön história, mert 2005ös térképen sincs rajta az utca). Pénteken hívtak, hogy hétfőre-keddre kész lesz! Ma (csüt.) hívtam őket 4x, de még a telefont sem veszik fel. Szóval engem eddig nem győz meg a szuper IBM támogatás/szervíz!
Bocs, hogy ennyit panaszkodok, de ma voltam a rikvestnél is és ott is nagyon felcseszték az agyam! De ez már nem ide tartozik
Mindezek ellenére a szokásos flamebe beszállva: képről rettentő csúnya, de élőben minőségérzetet kelt, és talán nem is csúnya!
Aktív témák
- Windows 11
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fali konzol lapos tévékhez
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest