Hirdetés

Aktív témák

• balco

aktív tag

R50 tapasztalat: a recovery partíció eltűnt, most hogy valamelyik irodista művelte (ami valószínűbb), vagy tényleg az IBM (Lenovo) hibája azt nem tudom, de a szervízben azt montdák, hogy pikk-pakk visszaállítják gyári állapotra. Ezenkívűl az USB is elromlott, hol működik, hol nem.
    És hogy a szervízre is panaszkodjak: megnéztem a garipapírt, de jó itt van közel egy a Budaörsi úton. Kimegyek, elhajtanak a francba, hogy miért vittem oda, mert ők a legkisebb szervíz és ők is csak beviszik a központba, hozzá sem nyúlnak... Akkor irány a Neumann János utca (ez egy külön história, mert 2005ös térképen sincs rajta az utca). Pénteken hívtak, hogy hétfőre-keddre kész lesz! Ma (csüt.) hívtam őket 4x, de még a telefont sem veszik fel. Szóval engem eddig nem győz meg a szuper IBM támogatás/szervíz!
    Bocs, hogy ennyit panaszkodok, de ma voltam a rikvestnél is és ott is nagyon felcseszték az agyam! De ez már nem ide tartozik
    Mindezek ellenére a szokásos flamebe beszállva: képről rettentő csúnya, de élőben minőségérzetet kelt, és talán nem is csúnya!

Aktív témák