Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
A Gyűjtsd össze mind küldetést csinálom, addig nem is akarok átmenni Ködszigetre, amiyg ezt nem fejezem be.Az lenne a kérdésem, hogy egy egy gwent pakli hány lapból áll?Azt írja, hogy Velenben 2 Skelligén pedig még 5 lapot kéne összeszednem ,de nem járnék mindenkit megint körbe, ha nem muszály, inkább elé mennék és kideriteném melyik lapok hiányoznak...
-
onkelz
aktív tag
Megoldódott, köszi
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy a Ronda baba küldetésnél mikor kell beszélnem Lamberttel az Elemek köréhez vivö útról?Ha odamegyek hozzà pàr mondatos beszélgetés utàn indul a Végsö megpróbàltatàs küldetés....
-
onkelz
aktív tag
Vadon szíve, bocs korán van
A helyezd az áldozatot az oltárra feladatot pirosozza....
-
onkelz
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy A vadon szava küldinél elképzelhetö, hogy nem minden feladat teljesithetö?
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
A kopasz hegyi erőhely megközelíthető valamilyen módon vagy később lehet csak idejönni? (lvl22)
-
onkelz
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #16377 üzenetére
A küldetés sikeres, a részfeladat sikertelen.
-
onkelz
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #16375 üzenetére
Igen, de amikor már odafele tartok, ez a feladat már piros ikszes....
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan problémàm adódott, hogy az Oxenfurti korhely küldetüsnél bàrmit csinàlok, az öld meg a katakànt elött piros x marad, akkor is, ha megöltem.Hajtanék a zöld pipàra.Van ötletetek?Köszi
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
A költö nyomàs alatt küldetésnél az opcionàlis feladatot, (beszéljek Dykstràval, segitsen Dandileont kiszabaditani)hogy tudom elöcsalogatni?Nem kinàla fel, màr csak teljesitetlennek jelöli Priscilla kàrtyapartija utàn.
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Kurafis küldetés azon részén vagyok, hogy az örökkel kellene beszélnem, de a pàrbeszédnél nem kinàlja fel, hogy a lànyok miatt jöttem.Hol rontottam el?Minden eddigi feladat teljesítve lett....
-
onkelz
aktív tag
Beszéltem Trancsírral, de nem segítünk egymásank, szolóban tolom.
Konkrétan a kaszinóban van a bajom, mindent kipipál, de ahogy kiteszem a lábam a kaszinóból, hogy megyek tovább a dolgomra, beikszel pirosra egy olyat, amit fel sem kínál, mint teljesítendő feladatot, valami olyasmi, hogy keressek a kaszinóban Kurafira utaló nyomokat. -
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Végig lehet úgy vinni a játékot, hogy minden küldi és feladat zöld pipás legyen vagy ne is erőlködjek?
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Végigtolta már úgy valaki a játékot, hogy minden feladat előtt zöld pipa van?
-
onkelz
aktív tag
Ha egy kuldetest berak a teljesitettek koze, de valamelyik feladat elott nincs pipa, utolag mar nem tudom megcsinalni a hianyzo reszt?Most itt nem baroval gwyntezesre gondolok, hanem a szellem a kutba kuldetesnel valami naplot kene keresnem egy romos hazban, de mar betette a teljesitettek koze...
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan kérdéesem, lenne, hogy miután a báró elvitte a feleségét meggyógyulni, utána már nem tudok vele kártyázni?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest