Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4214) neko18 válasza L_YKing (#4211) üzenetére


neko18
senior tag

A sziget a leglogikusabb nekem is, mivel volt már egy rész ahol nem tudtak úszni a zombik mert elvitte őket az ár. Ott már csak arra kell vigyázni nehogy valaki elhalálozzon mert akkor lesz bibi :))
Csak nem elég egy kisebb sziget, mert azért jó ha olyan sziget ahol gyakran esik az eső, jó a termőföld, vannak állatok, ehető növények :)

Azt én sem értem miért gyalogolnak sokszor...Okés hogy az autó az hangos, de gyors is. Mire észreveszik addigra rég eltűntél :)

Egyébként meg ha olyan nagy csapatban voltak mint az évad elején a böriben, akkor miért nem ástak egy jó nagy árkot a börtön köré? 30-40 emberrel egy hét alatt meglehetett volna csinálni simán és akkor emberek számára is nehezebb bevenni és a zombik is beleesnek :) Szöges fakerítést mindenhova az árok mögé és kész :)

A legnagyobb probléma az volt náluk a börtönben, hogy zsúfoltan voltak. Simán kibővíthették volna pár cellablokkal, vagy valami. A feladatokat kitűztem volna külön csapatokra (nem az hogy 10ember dolgozik hogy 50et ellát...) Lenne vízcsapat, ételcsapat, nyersanyagcsapat, gyögyszercsapat....stb
Az is vicces hogy nem nagyon láttam hogy rádiót használtak volna...Pedig azért szerintem nagyon hasznos főleg ilyen csapatok kommunikációinál :)

kdxsv

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.