- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz kiskornel #11159 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én például kifejezetten szeretem a történelmet.
Nyilván nem szükséges a Lore ismerete a játékhoz, de számomra például nagyon üres és lélektelen lenne a TES sorozat, ha nem lenne mögötte egy ennyire, kvázi példátlanul részletesen kidolgozott történelmi háttér. Én szeretem a polcokon talált könyveket átolvasni, megismerni az adott tájegység, város, nép történelmét, mert számomra sokkal élvezetesebbé, színesebbé, átélhetővé teszi a játékot. Jobban elhiszem, hogy azok ott nem NPC-k, meg boss-level opponentek, hanem az adott tájegység elégedetlen parasztjai, vagy épp egy rég letűnt királyság ősi királyának és elit uralkodójának élőholt lidércei. Vagy épp a mágikus tőr, amit találtam abban a szurdokban az nem csak egy soul trap-es, alacsony sebzésű kis békanyúzó bicska, hanem valójában ősi elf munka, aminek a 2. Éra végén veszett nyoma az északi csatákban. Ettől válik RPG-vé (még ha csak a maga korlátozott módján is). Ha csak a zúzásra mész, akkor kvázi FPS-ként játszol vele, ott tényleg nem érdekes, hogy az a kis magaslat, ahol az a buta paraszt kapirgált, akit az imént somtál fejbe, valaha egy vár volt, és a közeli barlang eme vár katakombáiba vezet, a mélyén pedig az egyik istenség meggyalázott oltárán a mai napig áldozatokat mutatnak be a fanatikus kultuszhívők. Ebben az esetben tényleg felesleges időhúzásnak tűnik minden párbeszéd, ami csak arra jó, hogy kitöltse az időt két hentelés között.
A TimeLine fordítása mindössze egy kis segítség azoknak, aki nem tudják vagy nem akarják angolul átolvasni Tamriel történelmét. És nyilván nem szól azoknak, akit mindez nem érdekel.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest