- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mikor beléptem gyorsan (1 órája), még a listában (store.ubi.com--->dlc by game--->div2) is 9 eur volt, de mikor rákattintottam, hogy kosárba tegyem már 29...nem hiszem el hogy nem bírták ki nap végéig ezzel az árral, és nap közben kellett árat változtatniuk. Nem játszottam már vele egy ideje, de pont a héten gondoltam rá, hogy visszateszem. Ma reggel láttam hogy akciós a wony, csak még jobban felcsigázott a dolog, az alapjátékot year 1 passal is a nagy akcíóban vettem meg annó. Áhhh...
Karácsonyra az új BF-et szeretném..de ha tényleg le lesz árazva a WONY behúzom azt is. -
KillBorn
senior tag
Reggel 8-kor még 9 euró volt a WONY...most már 29...mi ez? Siettem haza melóból, hogy megvegyem...
-
KillBorn
senior tag
válasz
pRoject22
üzenetére
Köszi a gyors választ! Ezt szomorúan hallom. Akkor jelenleg, hogy lehet open world tevékenységekkel új (legalább sárga) felszerelésekhez jutni? Random találom a dobozokat? Vagy el kell jutni az endgameig, ahol újra foglalgatja az ellenség a CP-ket (ha lesz ilyen, mintha olvastam volna erről)?
-
KillBorn
senior tag
Sziasztok! Egy ideje már nem léptem be a játékba, és előtte már egy ideig nem is nézegettem meg, de régebben a felszabadított control pointok termeiben 24 óránként újra ki lehetett nyitni a fegyveres és páncélos dobozokat! Most játszottam megint pár órát, és gondoltam rájuk nézek, hátha dobnak valami jobbat. Nincsenek meg a dobozok. Az egyik javítással ezeket kivették? (Nem vittem végig még a fősztorit, felszabadítok, mellékküldetéseket csinálok, shd dobozokat gyűjtögetek. Egyenlőre az alapjáték van meg.)
-
KillBorn
senior tag
Sziasztok! Most értem el a 30. szintet, alap játék van meg, ennyi max a szint? Gyűjti tovább az XP-t. 24%-nál tartok főküldiben (56 órát tettem bele eddig)
Hozzátok képest teljesen amatőr vagyok.De élvezem. Azt kérdezném még hogy a supply dropok most bugosak? Nem tudom kinyitni a narancs ládákat, két helyszínt próbáltam. -
KillBorn
senior tag
Másnak is összeomlik a játék ahogy belép az inventoryba (~1 percen belül)? Ezen a héten ezt játsza nálam!
-
KillBorn
senior tag
Fúúú...15-ös szintű vagyok, de a DLC patch után teljesen más a játék! Sokkal jobb! Nálam most mindent visz! 10/10. Múlthéten hétfőn kezdtem alap+year one, 15 eur. De függő vagyok
Nincs meg a wony, de így is mindenből több van, küldetés, loot (több de nem dob olyan jókat), random event, hyena patrol, rouge agent, supply drop. Nem tudok elmenni felfedezni
, mindig van valami lövöldözésbe keveredek. Rifle buildot próbálok építgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- E-book olvasók
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Karácsonyra az új BF-et szeretném..de ha tényleg le lesz árazva a WONY behúzom azt is.
Hozzátok képest teljesen amatőr vagyok.De élvezem. Azt kérdezném még hogy a supply dropok most bugosak? Nem tudom kinyitni a narancs ládákat, két helyszínt próbáltam.
Nincs meg a wony, de így is mindenből több van, küldetés, loot (több de nem dob olyan jókat), random event, hyena patrol, rouge agent, supply drop. Nem tudok elmenni felfedezni
, mindig van valami lövöldözésbe keveredek. Rifle buildot próbálok építgetni.