Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• centrino

aktív tag

Kedvenc "farmoló helyemen" (Lincoln Memorial) ma Negotiators Dilemma a targeted loot, mentem egy két kört és adott szép 15% weapon damage cuccokat. Mi most egy "optimális" nego szett? Hogy érdemes összerakni? (Solo Heroic PVE)

Most leginkább a 3pc Striker, Perfect Braced, Composure, Sawyers kombót élvezem, eszméletlen a közel 90% weapon handling. Pestilence weapon damage nem maxos ezzel a kombóval, de gyorsabban feltolja a +15% Rate of Fire miatt és még pontosabb. "snipernek" egy maxos New Reliable LMG (8x scope) vagy egy maxos AKM (8x scope). Heroic küldetéseket vagy control point-okat lazán lehet vele tolni, Rogue Agentek ha jönnek ugyancsak, legtöbbször még heal se kell. Ezzel a szettel azt élvezem a legjobban, hogy változatosan tudom cserélgetni a fegyvereket, minden brutál jól sebez, minden brutál pontos, eszméletlen gyors a reload... Tudom, hogy nem "meta" és nem optimális csapatba vagy legendary szintre, de nekem eddig ez a legnagyobb élmény faktor.

Dark Winter 1380 RPM vagy eszméletlen amikor a Sleipnir (+magazine size 110 bullet) alapból 920rpm rákapcsol újratöltésnél és 1200-1300rpm el tolja (13,75%*3 plusz RPM és 13,75%*3 plusz weapon damage)

Új hozzászólás Aktív témák