- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Még mindig nincs új rész? Normálisak ezek?
-
Ventur@
senior tag
Na itt az új promó: TBBT S07E16 - The Table Polarization Azt írják, hogy Extended Promo, de szerintem csak egy sima, de hát ez is több, mint a semmi, ennyi hét hallgatás után
.
(#2145) leslieke: Húú ez jónak hangzik, bár én ezek közül - mióta újra van CC-om - csak a Family Guy-t és a Happy Endings-et követem "erőteljesebben" figyelemmel. "Így jártam anyátokkal" csak olyan héba-hóba, de lehet a befejező etapra rácuppanok. Agymenők meg marad feliratosan. Múlthéten elkaptam egy részt szinkronosan....továbbra is szörnyű
.
-
leslieke
Jómunkásember
Erősen kezdi a tavaszt a Comedy Central: április elején vadonatúj epizódokkal jelentkezik a Family Guy, február 27-én jön az Archer 4. évada és az Így jártam anyátokkal kilencedik, befejező etapja, a Happy Endings harmadik, dettó a véget jelentő évada és március végén folytatódik az Agymenők is.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Bjørgersson #2141 üzenetére
Egyszer réges-régen, még a gimnáziumban egy biológia dolgozatban kaptam azt a kérdést, hogy "ekkor meg ekkor érvényesül-e Mendel x. szabálya (indoklás)?" Odaírtam, hogy "Nem. Indoklás: különben nem lenne dolgozat kérdés."
A tanár jó fej volt, kaptam rá pontot.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
LOL.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ha igaz, ha nem, nagyot kacagtam rajta. Valahogy elképzeltem a szituációt és könny csordult ki a szememből tőle
.
Innetől lehetne az egyetemeken tanítani bigbangtheoryologiát
.
-
Bjørgersson
félisten
(Srác – Spanyolország)
A múltkor, mikor már tudtam, hogy úgyis megbukok a csillagászat vizsgán, hülyeségből a Big Bang Theory-ból idéztem néhány mondatot és mellérajzoltam 1-2 meme-t. Átmentem. BAZZEG
-
Ventur@
senior tag
Basszus nézem a naptárat és csak most esett le, hogy csak 19-e van. Akkor még bő egy hét az új részig
.
leslieke: Nagyon nagy
. Bár azért egy-két figurára, ha hírtelen ránéz az ember, akkor nem sok köze van hozzá.
Sheldon viszi a prímet, de csak a Zöld Lámpás és a Flash polós változat
.
-
leslieke
Jómunkásember
-
Ventur@
senior tag
Nah végre 27.-én új rész - remélem utána nem lesz megint 2 hét szünet
.
TBBT S07E16: The Table Polarization
LEONARD’S PURCHASE OF A DINING ROOM TABLE FOR THE APARTMENT NEARLY CAUSES SHELDON TO BREAK UP WITH AMY.
Na az aláhúzott részre leszek kiváncsi, már ha azt jelenti amire én gondolok
.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ventur@ #2128 üzenetére
A lenti hír azért jó, mert most folynak a fizetési trágyalások is a szereplőkkel, de a CBS ezek szerint azzal számol, hogy megállapodnak. Mondjuk hülye is lenne levágni az aranytojást tojó tyúkot.
13-as raktárból nekem a 4. évad hiányzik, SGA és SGU megvolt, az eredetit meg sose lesz időm megnézni.
-
Ventur@
senior tag
válasz
leslieke #2127 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy nekem mindegy melyik napon adják, csak legyen. Meg ne kelljen heteket várni egy-egy részre, mivel jóformán én más sorozatot nem is nézek, csak ezt
.
Najó ez nem teljesen igaz, mert a Viasat 6-on végre újból tudom nézni a 13-as raktárt, meg hát az örök klasszikus Csillag kaput
.
-
leslieke
Jómunkásember
A CBS nem fog 8 hetet várni a The Big Bang Theory (és, berendelés esetén az Elementary premierjével ősszel, a csütörtöki amerikai foci miatt) – elkezdik őket másik napon adni.
Előzmény: [link]
-
Ventur@
senior tag
Most nézem, hogy feb.27-én lesz csak következő rész. Mi az isten ez a sok szünet
?
Eddig az év másból sem állt, mint szünetekből. Mi van most kint usánkában valami nagy esemény, hogy szünet szünet hátán? Más sorozatokkal is ez van (amik a TBBT-vel egy idényben mennek)?
-
kovsol
titán
Spoiler:
Ahol legjobban felröhögtem az a következő volt:
Leonard: They've been in there, like, half an hour.
Penny: Yeah, for future reference, that's a while.Kész itt sírva fakadtam a röhögéstől
Aki látta az érti szerintem. -
Jim-Y
veterán
Nem volt rossz resz, bar nekem nagyon rovidnek tunt. Ezt most angolul neztem felirat nelkul es szerencsere csak egy resz volt ahol nem ertettem mit mondanak meg visszatekeres utan sem de amugy abszolut ertheto volt.
spoiler"additional data, you dog" -
Ventur@
senior tag
!!! SPOILER ALERT !!!
...és megtörtént: 3 évad kellett hozzá, de ezt is megértük
.
Spoiler vége!
Na ez a rész már viszont - szerintem - ott volt. Nem az évad része volt, de 10/7-et adok rá
.
A linkért bocsi, de nem tudtam magamban tartani a meglepődöttséget
.
-
rétisün
veterán
válasz
leslieke #2112 üzenetére
már meg is néztem
van benne alex...csak nem alex jensen, hanem alex rousseau, aki elveszett. ja, itt mégse alex
(#2111) kovy29: azt elhiszem
-
leslieke
Jómunkásember
7x15 angol felirat: [link]
-
leslieke
Jómunkásember
Sorozatjunkie-ról: Az év egyik legnagyobb híre, hogy 250-300M dollárért a CBS szerezte meg az áruba bocsátott 8 csütörtöki NFL-meccs közvetítésének jogát. Ez a 2-9. fordulóra vonatkozik, melyeket eddig az NFL Network adott. És szépen fel fogja borítani 2 hónapig a csütörtököket. Egyrészt kérdés, hogy mi lesz a CBS csütörtöki sorozataival (más nap? későbbi kezdés?), másrészt nagy lehetőség nyílik más csatornák előtt a The Big Bang Theory távollétében nézőt szerezni. A műsorvezetők Jim Nantz és Phil Simms lesznek. Az NFL opciót kapott egy 2. évadra is.
Elkerül csütörtökről a TBBT?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Bjørgersson #2104 üzenetére
Azt nem nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest