Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Tegnap a kezemben volt a noti 5 percre, kipróbáltam, és hatástalan a pipa ki be kapcsolgatása.
-
shift+ő
senior tag
És neked mi volt az alapértelmezett beállítás, mert ha jól emlékszem, akkor más esetben az alap az az, hogy nyujtsa ki.
-
shift+ő
senior tag
Köszönöm. Most nem tudom kipróbálni, ha visszakapom, akkor kipróbálom, de már több ilyen problémát is találtam a neten, és tartom valószínünke, hogy ez hardveres gond.
[Szerkesztve] -
shift+ő
senior tag
Az a gyanúm, hogy ez hardver szinten van lekezelve, és ebből ez kimaradt.
-
shift+ő
senior tag
Eddig még nem találtam, az asztali (865+neovo) az korrekt, bár ott sem tudom előcsalogatni a másik módot.
-
shift+ő
senior tag
Az itthoni az : 6.14.10.3606
-
shift+ő
senior tag
A noti szakszervízben tudakolóztam, ott azt modták, hogy ez ilyen. A cég által forgalmazottak közül ez csak erre jellmező mert ez a LITH verzió. Nem driver probléma, mert a legfrissebb van rajta. A billentyű kombinációval még nem próbálkoztam, megnézem a leírást, ha visszakapom, megpróbálom.
-
shift+ő
senior tag
Felhoznám ezt a témát, mert észleltem egy furcsát. Van egy notim, 14'' 1400*1050 natív felbontással. ez önmagában szép, de ha kisebbre állítom a felbontást akkor nem huzza szét a képet, hanem lecsökkenti a képméretet, ami nem túl elegáns megoldás, bár a kép éles marad. De ha egy játéknél pl lemegy 800*600-ra, ne adj isten 640*480-ra akkor már elég zavaró, mert csak a kijelző 1/3-1/4-én van kép.
A cucc fél éves, de igazábol ez most vált gonddá, szervízben azt mondták, ez a típus ilyen nyugodjak bele.ű
Én még nem láttam olyan TFT-t.(csak nagyon régi notikban), ami így működött volna, akár asztali monitorrol akár noti kiejlzőjéről legyen szó. Az a gond, hogy erről sehol sem írtak, sőt még most is kapható ez a modell, de most sem írnak erről a kis hiányosságról. Most szervízben van mert ráadásul több pötty volt rajta mint egy katica hátán, és próbáltam rávezetni őket , hogy cseréljék ki az egészet, de azt mondták, hogy csak kijelzőt cserélnek benne. Szerintetek ez nooormális. Esetleg van rá mód, hogy rávegyem őket, hogy kicseréljék mondván ez típus hiba, mert szerintem így nem alkalmas miden alkalmazás futtatására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- X140M1F4N károsultjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest