- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Felhoznám ezt a témát, mert észleltem egy furcsát. Van egy notim, 14'' 1400*1050 natív felbontással. ez önmagában szép, de ha kisebbre állítom a felbontást akkor nem huzza szét a képet, hanem lecsökkenti a képméretet, ami nem túl elegáns megoldás, bár a kép éles marad. De ha egy játéknél pl lemegy 800*600-ra, ne adj isten 640*480-ra akkor már elég zavaró, mert csak a kijelző 1/3-1/4-én van kép.
A cucc fél éves, de igazábol ez most vált gonddá, szervízben azt mondták, ez a típus ilyen nyugodjak bele.ű
Én még nem láttam olyan TFT-t.(csak nagyon régi notikban), ami így működött volna, akár asztali monitorrol akár noti kiejlzőjéről legyen szó. Az a gond, hogy erről sehol sem írtak, sőt még most is kapható ez a modell, de most sem írnak erről a kis hiányosságról. Most szervízben van mert ráadásul több pötty volt rajta mint egy katica hátán, és próbáltam rávezetni őket , hogy cseréljék ki az egészet, de azt mondták, hogy csak kijelzőt cserélnek benne. Szerintetek ez nooormális. Esetleg van rá mód, hogy rávegyem őket, hogy kicseréljék mondván ez típus hiba, mert szerintem így nem alkalmas miden alkalmazás futtatására.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest