- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Felhoznám ezt a témát, mert észleltem egy furcsát. Van egy notim, 14'' 1400*1050 natív felbontással. ez önmagában szép, de ha kisebbre állítom a felbontást akkor nem huzza szét a képet, hanem lecsökkenti a képméretet, ami nem túl elegáns megoldás, bár a kép éles marad. De ha egy játéknél pl lemegy 800*600-ra, ne adj isten 640*480-ra akkor már elég zavaró, mert csak a kijelző 1/3-1/4-én van kép.
A cucc fél éves, de igazábol ez most vált gonddá, szervízben azt mondták, ez a típus ilyen nyugodjak bele.ű
Én még nem láttam olyan TFT-t.(csak nagyon régi notikban), ami így működött volna, akár asztali monitorrol akár noti kiejlzőjéről legyen szó. Az a gond, hogy erről sehol sem írtak, sőt még most is kapható ez a modell, de most sem írnak erről a kis hiányosságról. Most szervízben van mert ráadásul több pötty volt rajta mint egy katica hátán, és próbáltam rávezetni őket , hogy cseréljék ki az egészet, de azt mondták, hogy csak kijelzőt cserélnek benne. Szerintetek ez nooormális. Esetleg van rá mód, hogy rávegyem őket, hogy kicseréljék mondván ez típus hiba, mert szerintem így nem alkalmas miden alkalmazás futtatására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest