Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Felhasználás függő. Mióta megvan az autó, csak akkor töltöttem SUC-on, mikor megvettem külföldön. Azóta csak otthon töltöttem. Amikor jöttem vele haza Németo-ból, akkor kifejezetten jól esett, hogy 1,5-2 óránként megálltam 10-20 percre lábat nyújtóztatni, eszi-iszi-pisi. Sokkal kipihentebben értem haza, mint mikor egy dízellel letoltam hasonló távot 1 max 2 megállóval.
-
kraftxld
félisten
Egyáltalán nem zavaró, nemrég voltam Amsterdamban, sokkal jobb volt a 2.5-3 óránkénti megálló, amire megvolt a kaja, pisi, stb addigra már mehettem is tovább a legtöbb esetben.
Sokkal jobban bírtam az utat mint korábban dízel kocsival.
Országon belől meg mindig elég, érkezés után meg töltés aztán ennyi
-
WiZARD
veterán
Ez nagyon user/használat függő.
Én kb 1 kezemen meg tudom számolni hányszor voltam az elmúlt 7 évben autóval olyan messze, hogy útközben tölteni kelljen.
A rendszeresen látogatott célok (Győrből Bp/Bécs/Balaton) pedig megvannak simán, többnyire oda-vissza töltés nélkül.
Amúgy se szeretek autóval menni a világvégére, nekem q unalmas az autópálya, elálmosodok, egy helyben kell ülni stb. Kifejezetten kell a 1.5-2 óránkénti megálló.10-80% az 31-32 perc környéke (Y AWD)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest