Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsodaPOK

senior tag

válasz cOxeR #3605 üzenetére

Akasztják a hóhért, de ma pont meg kellett dícsérjem a Tesla naviját a Waze-val szemben. Kinéztem egy kis kertek alatti kerülőutat dugó esetére. Ma pont arra jártam, gondoltam bejárom, milyen a valóságban. Dugó nem volt, a Waze és az autó is a normál útvonalon tervezett. Amikor arról letértem és mentem a magam fejem után, akkor az autó elsőre arra az útvonalra tervezett át, ami nekem is a fejemben volt. A Waze kivételesen nagyon nem volt a helyzet magaslatán. Mindenáron vissza akart fordítani és egyszerűen nem tágított attól, hogy nekem márpedig vissza kell keveredni az M7-re.

Más: a holiday update-tel végre működik az, hogy ha megy a zene az autó belső Tidal app-ról és csatlakoztatva van a telefon BT-n, akkor ha a telefonon megszólal a Waze, akkor az hallható lesz az autóban. Eddig a Waze csak akkor szólalt így meg, ha BT volt a zene forrása. Cserébe viszont azt elrontották, hogy a Tidal nem mindig folytatja a zenelejátszást automatikusan, amikor beülök az autóba. Kézzel rá kell nyomni időnként a play gombra. Valamit valamiért :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés