Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Akasztják a hóhért, de ma pont meg kellett dícsérjem a Tesla naviját a Waze-val szemben. Kinéztem egy kis kertek alatti kerülőutat dugó esetére. Ma pont arra jártam, gondoltam bejárom, milyen a valóságban. Dugó nem volt, a Waze és az autó is a normál útvonalon tervezett. Amikor arról letértem és mentem a magam fejem után, akkor az autó elsőre arra az útvonalra tervezett át, ami nekem is a fejemben volt. A Waze kivételesen nagyon nem volt a helyzet magaslatán. Mindenáron vissza akart fordítani és egyszerűen nem tágított attól, hogy nekem márpedig vissza kell keveredni az M7-re.
Más: a holiday update-tel végre működik az, hogy ha megy a zene az autó belső Tidal app-ról és csatlakoztatva van a telefon BT-n, akkor ha a telefonon megszólal a Waze, akkor az hallható lesz az autóban. Eddig a Waze csak akkor szólalt így meg, ha BT volt a zene forrása. Cserébe viszont azt elrontották, hogy a Tidal nem mindig folytatja a zenelejátszást automatikusan, amikor beülök az autóba. Kézzel rá kell nyomni időnként a play gombra. Valamit valamiért

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest