- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rekviem egy korszakhoz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GTA V - Egy amerikai tragédia
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrukoMisike
tag
válasz BonFire #1176 üzenetére
Ez lenne az elképzelésem: kép
A sarokdíszt azért gondolnám, hogy kell, mert azok nélkül nekem olyan semmilyennek tűnik, mintha csak pár szó lenne egy lapra írva, a sarokdísztől nekem valahogy meghittebb az egész.A betűtípus nem végleges, mert a mondatvégi írásjelek nem látszanak, csak beállítottam valamit, majd nézelődök még fontok terén, és az eredeti elképzelésem sem jött be, hogy félbehajtós lesz, mert túl hosszú az idézet, és nem fér ki úgy, hogy olvasható is legyen. A vörösre rájöttem, hogy túl élénk, szerintem ez a mahagóni vörös már jó lesz.
A fehér tényleg jobban mutat ezen a vörösön, de én szívem szerint az arany sarokdíszeket megtartanám. Így, hogy nem lehet megoldani azt, hogy félbehajtós legyen kisebbre veszem majd a méretét (mondjuk egy nagyobb boríték méretére) és abba teszem bele ezt a kártyát. Remélem lesz ebben a városban olyan hely, ahol normális minőségű papírra ki tudják nyomtatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- VPN topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák
- Nintendo Switch játékok
- Újszerű ASUS TUF Magyar Gamer Laptop 15.6"FHD 120Hz Ryzen 5 16GB DDR4 240GB SSD RX 560X 4GB GDDR5
- 15,4" Apple MacBook Pro Retina MID 2015 eladó! 2,5 GHz Core i7, 16GB RAM, 500 GB SSD szép állapot!
- Oral B IO series 9
- Nintendo Switch Oled Zelda Limited Edition + Pro Controller+ajándék játék+játékok (árak a leírásban)