- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrukoMisike
tag
válasz
BonFire #1176 üzenetére
Ez lenne az elképzelésem: kép
A sarokdíszt azért gondolnám, hogy kell, mert azok nélkül nekem olyan semmilyennek tűnik, mintha csak pár szó lenne egy lapra írva, a sarokdísztől nekem valahogy meghittebb az egész.A betűtípus nem végleges, mert a mondatvégi írásjelek nem látszanak, csak beállítottam valamit, majd nézelődök még fontok terén, és az eredeti elképzelésem sem jött be, hogy félbehajtós lesz, mert túl hosszú az idézet, és nem fér ki úgy, hogy olvasható is legyen. A vörösre rájöttem, hogy túl élénk, szerintem ez a mahagóni vörös már jó lesz.
A fehér tényleg jobban mutat ezen a vörösön, de én szívem szerint az arany sarokdíszeket megtartanám. Így, hogy nem lehet megoldani azt, hogy félbehajtós legyen kisebbre veszem majd a méretét (mondjuk egy nagyobb boríték méretére) és abba teszem bele ezt a kártyát. Remélem lesz ebben a városban olyan hely, ahol normális minőségű papírra ki tudják nyomtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Star Trek
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest