- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrukoMisike
tag
válasz
BonFire #1176 üzenetére
Ez lenne az elképzelésem: kép
A sarokdíszt azért gondolnám, hogy kell, mert azok nélkül nekem olyan semmilyennek tűnik, mintha csak pár szó lenne egy lapra írva, a sarokdísztől nekem valahogy meghittebb az egész.A betűtípus nem végleges, mert a mondatvégi írásjelek nem látszanak, csak beállítottam valamit, majd nézelődök még fontok terén, és az eredeti elképzelésem sem jött be, hogy félbehajtós lesz, mert túl hosszú az idézet, és nem fér ki úgy, hogy olvasható is legyen. A vörösre rájöttem, hogy túl élénk, szerintem ez a mahagóni vörös már jó lesz.
A fehér tényleg jobban mutat ezen a vörösön, de én szívem szerint az arany sarokdíszeket megtartanám. Így, hogy nem lehet megoldani azt, hogy félbehajtós legyen kisebbre veszem majd a méretét (mondjuk egy nagyobb boríték méretére) és abba teszem bele ezt a kártyát. Remélem lesz ebben a városban olyan hely, ahol normális minőségű papírra ki tudják nyomtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-roller topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Deep Purple - Használt, karcmentes állapotban , 100%
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest