Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrukoMisike
tag
válasz
BonFire #1176 üzenetére
Ez lenne az elképzelésem: kép
A sarokdíszt azért gondolnám, hogy kell, mert azok nélkül nekem olyan semmilyennek tűnik, mintha csak pár szó lenne egy lapra írva, a sarokdísztől nekem valahogy meghittebb az egész.A betűtípus nem végleges, mert a mondatvégi írásjelek nem látszanak, csak beállítottam valamit, majd nézelődök még fontok terén, és az eredeti elképzelésem sem jött be, hogy félbehajtós lesz, mert túl hosszú az idézet, és nem fér ki úgy, hogy olvasható is legyen. A vörösre rájöttem, hogy túl élénk, szerintem ez a mahagóni vörös már jó lesz.
A fehér tényleg jobban mutat ezen a vörösön, de én szívem szerint az arany sarokdíszeket megtartanám. Így, hogy nem lehet megoldani azt, hogy félbehajtós legyen kisebbre veszem majd a méretét (mondjuk egy nagyobb boríték méretére) és abba teszem bele ezt a kártyát. Remélem lesz ebben a városban olyan hely, ahol normális minőségű papírra ki tudják nyomtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- SONY LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- RAM topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest