Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
-
atus
senior tag
Lehet mindenféle hasonlattal bizonygatni, hogy a Stokke milyen olcsó is valójában, de NEM AZ. Magyar viszonylatban teljesen irreális, földtől elrugaszkodott árazása van a termékeiknek, itt már nem a fejlesztést, meg (főleg) nem az anyagköltséget kell megfizetni, hanem a nevet. Kb annyira indokolt az ára, mint mondjuk egy 100000 Ft-os Jaguar tollnak, vagy egy 35000 Ft-os Bang&Olufsen fülhallgatónak. Legyen mondjuk durván 5000 Ft az anyag+asztalosmunka ára, meg nagyvonalúan 20000 a fejlesztés+szállítás+áruház+alkalmazottak. Már így is sokat mondtam.
El kell ismerni, hogy tényleg nagyon kényelmes, én egy barátomnál ültem a Variable fantázianevű cuccon, és még jelentősebb mennyiségű pezsgő/bor elfogyasztása után is stabilan(!) és kényelmesen ültem. De most, hogy láttam az árát, majdnem szívszélütést kaptam, mi történt volna ha leöntöm vörösborral.
Szóval akinek annyi pénze van, hogy nem találja drágának, az vegyen ilyet, és használja egészséggel, jól fog járni. Csak ne legyen megmagyarázva a népnek, hogy enélkül nem élet az élet, és 2,5 fél havi minimálbérét erre áldozva haljon éhen.
PS: Mi a túró ez a ''Garden'', és miért 800'000Ft????
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) van egy külön sáv amin közlekedhecc.