Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• GeorgeTerror

senior tag

válasz keopsz #15 üzenetére

flame... :DDD

szerintem is kiba sok 100 pénz eg csoffatt székért,
    de egyedül autózni szintén igen nagy baromság.

ha hazudtak énis azt teszem de tudtomon kívül: Amcsiknál ha nem egyedül ülsz az autóban (vagy tele van nemtom :) ) van egy külön sáv amin közlekedhecc.

• atus

senior tag

válasz keopsz #15 üzenetére

Lehet mindenféle hasonlattal bizonygatni, hogy a Stokke milyen olcsó is valójában, de NEM AZ. Magyar viszonylatban teljesen irreális, földtől elrugaszkodott árazása van a termékeiknek, itt már nem a fejlesztést, meg (főleg) nem az anyagköltséget kell megfizetni, hanem a nevet. Kb annyira indokolt az ára, mint mondjuk egy 100000 Ft-os Jaguar tollnak, vagy egy 35000 Ft-os Bang&Olufsen fülhallgatónak. Legyen mondjuk durván 5000 Ft az anyag+asztalosmunka ára, meg nagyvonalúan 20000 a fejlesztés+szállítás+áruház+alkalmazottak. Már így is sokat mondtam.
    El kell ismerni, hogy tényleg nagyon kényelmes, én egy barátomnál ültem a Variable fantázianevű cuccon, és még jelentősebb mennyiségű pezsgő/bor elfogyasztása után is stabilan(!) és kényelmesen ültem. De most, hogy láttam az árát, majdnem szívszélütést kaptam, mi történt volna ha leöntöm vörösborral. :DDD
    Szóval akinek annyi pénze van, hogy nem találja drágának, az vegyen ilyet, és használja egészséggel, jól fog járni. Csak ne legyen megmagyarázva a népnek, hogy enélkül nem élet az élet, és 2,5 fél havi minimálbérét erre áldozva haljon éhen. :(
    PS: Mi a túró ez a ''Garden'', és miért 800'000Ft????

Aktív témák

Hirdetés