- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- kraftxld: Untappd lista
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
(Kolombusz) #2 üzenetére
Azért nem árt szerintem úgy kezdeni el teniszezni, hogy 1-6 hónapot edzővel töltesz, legalább az alapokat tudjad, hogy fogjad az ütőt, ütésnél nem csuklóból ütni mert az para, meg egy avatott szemnek gusztustalan
Szerva mozdulatot lehet otthon is gyakorolni, csak a mozdulatot, és pályán kamatoztathatod tudásod
Fősulin volt ilyen bajnokság, gondoltam nem nevezek inkább mert nagyon régóta nem játszottam. Úgyhogy csak lementem 1-2 sráccal gyakorolni és hát... kicsit megilyedtem amikor a ''szervát'' csuklóból ütötték
Tényleg érdemes megkeresni egy edzőt, mert csak az után lehet igazán élvezetes a játék, és onnan lehet csak tovább fejlődni. Ezért érdemes teniszt is nézni, pl Federer ütőfogásást, valami eszméletlen szerintem, kisujj része már lelóg az ütőről, mégis zseniális ahogy játszik. Neki ez fekszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged