-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnIces
tag
válasz Weeman1 #2110 üzenetére
Arween : Az eltérés a kettő között, hogy amit "ott" 4-5 app-al tudsz elérni itt egy elég hozzá és jóval több dolgot állíthatsz be. Ezért is tűnik elsőre 'bonyolultnak' ez a launcher. (sweeterhome)
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
Pl.: a Sweeterhome launcher-rel (is) :
+ mindent meg tudsz alkotni, amit kitalálsz.
(kapcsolók, külön hátterek, widgetek egymásra helyezése -a felső képen 3widget -heroclock+weatherwidget+exdate-, az alsó képen a simiclock+weatherwidget van egymáson- .... 10 'layer'-t/fóliát pakolhatsz egymásra)"kapcsolók":
Beállítása a rengeteg aprólékos lehetőség miatt elsőre nehéz, de megismerés után pofonegyszerű. A legtestreszabhatóbb "home" mindközül.
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
válasz Weeman1 #2100 üzenetére
Nem tudod feltenni csak a deodexed-re.
Innen letöltheted a deodexedJVP-t: [link]
Itt a háttérkép (ezt igazítani kell, hogy jó helyre kerüljenek a "vadászok") :
Itt a témám: [link]
felteszed, a lockscreen menűben (EDT app-ban) kiválasztod a starwars unlock-ot, beállítod a hátteret és kész.
-
OnIces
tag
válasz rum-cajsz #1942 üzenetére
Ezt is néztem már -meg sok mást is-. Sajna nem működik -ill úgy működik, ahogyan a képen látható. Valahogy a GalaxyS Gingreren nem kezeli jól az "átlátszósságot".
Próbáltam azt, hogy ne teljesen csak 50-60-70-80%-ban legyen átlátszó, de akkor meg feketét tesz. Szóval nincs átmenet -eddigi ismereteim szerint.
Valaki -okosabb- majdcsak megoldja egyszer.[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
Mondjuk nem tudni, hogy az eredeti kérdés milyen telóra vonatkozott...
Mindenesetre csináltam gyorsan egy átlátszó statusbar-t...
GalaxyS-en így néz ki az, ha átlátszó a statusbar:...és így, ha nem az:
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz rum-cajsz #1933 üzenetére
Akkor légyszíves osztd meg velem a titkot !!!!!, mert nekem gingeren még nem sikerült ezt megtennem. És nagyon kéne!!!! (GalaxyS !)
Ha találsz olyan Gingeres témát, aminek átlátszó a statusbar-ja, akkor légyszi dobj egy linket!!!!!
Én még nem láttam ilyet.-Szerinted miért?- (És -mondom- nem is tudtam ezt megszerkeszteni. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs, DE eddig nekem nincs) A GB máshogyan kezeli a megjelenést.Nem vagyok kezdő a témázásban, ezért merem ezt így állítani.
Egyébként saját GB-s témám megtekinthető itt:[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
Szerkesztett GalaxyII DigitalClock
1
-képek: [link]-letöltés: [link]
2
3
FONTOS!!!
A letöltött alkalmazást át kell nevezni az eredetire -"DigitalClock"- (kitrjesztés megmarad .apk) és úgy rootExplorer-rel bemásolni a system/app mappába. Aztán widget-ként kitehető... (rootolt telefonokon működik Galaxy S-en kipróbálva)
-
OnIces
tag
válasz gyuszmó #1844 üzenetére
Sweeter Home
Minden, amit akarsz és ahogyan akarod...
pl.: widgetek egymásra rakása (nem tudom, melyik tudja ezt?), "kapcsoló" hozzárendelése bármihez és sok más egyénien testreszabható megjelenés ...csak a fantáziád szab(hat) határt!pl:
HeroClock+ExtDate+WeatherForecast widget egymáson:...ha segítség kellene az "ismerkedéshez", szívesen segítek. (azért kicsit bele kell mélyedni, hogy elboldogulj vele DE MEGÉRI!!!)
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
Samsung Galaxy S Froyo téma, saját szerkesztésű ikonokkal, 5lockscreen-nel...
JS8 és JSD ROM-okon kifogástalanul működik.
Letölthető két eltérő térerőkijelzéssel (a picasa-s linken látható mindkettőből)normál térerő jelzéssel:
Queensryche térerő jelzéssel:
néhány kép (több az aláírásban szereplő linken) :
A puzzle unlock "kezelőgombja" nem látható -de ott van az-. Nyitása a szokásos módon történik (balról jobbra húzva az újjunkat a megfelelő magasságban):
[ Szerkesztve ]
-
-
OnIces
tag
válasz szezso15 #1640 üzenetére
...csak 'halkan' jegyzem meg:
Biztosan nagyon komplikált megnézni a telóban, milyen betűtípus van beállítva nálad.
(...mert a steelblue témához nem ez az alapméretezett.)[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
Köszi szépen a javaslatot!!!! Megnézem, mert ezeket már régen átböngésztem (időközben rájöttem) és valóban nincs köztük.
>>>de lehet nem is illene a témámhoz. ...mert a hasonlók nem mutatnak jól.<<<Más:
Mai:[ Szerkesztve ]
-
-
OnIces
tag
De most nézem, hogy ez nem is pontosan az , hanem EZ AZ:
Igen, ez volt nekem is a kedvenc oldalam -még a nem androidos telók korszakában. Tényleg van minden szép és különleges kép és jópofa csNgőhang
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz sztrogoff19 #1545 üzenetére
Valamelyik ROM-mal együtt "kaptam", ha jól emlékszem és -bár nekem nem jött be, de- eltettem, hátha... ...meg el is fér a gépen
...és amikor megnéztem a hivatkozást ismerős volt a kép
-
-
OnIces
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay
- Politika
- További aktív témák...