Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1817 üzenetére
mi az hogy "széthúzza"? úgy érted, hogy egy fektetett téglalap, aminek minden egyes homescreenen látszik egy része ahogy görgeted? (elég hülyén írtam le, de remélem érthető)
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1819 üzenetére
érdekes, nekem ilyen nincsen. nem lehet hogy ez nem a laucheren múlik, hanem amikor háttérképet választasz akkor a telefon saját galleryje jön elő és a levágáshoz is azt használja?
próbáltad már valamilyen másik app-al ami háttérkép beillesztésre való?
milyen a telefonod? biztos hogy az ahhoz passzoló felbontású képet szeretnéd berakni? akkor lesz pixeles ha nem jó. viszont ha egy adott képből csak egy részletet akarsz kirakni akkor annak baromi jó felbontással kell rendelkeznie hogy kis rész kivágása ne legyen pixeles.
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1824 üzenetére
akkor nem a launcher lesz hanem valami más.
mindjárt nézek valami olyan appot, ami képes háttérképet beállítani mindentől függetlenül.
szerk:
amugy hogyan álítod be a háttérképet? mármint mi a menete? honnan választod ki és mire böksz?
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1827 üzenetére
próbáld meg (bár valószínűleg nem sokat jelent) hogy előbb megnyitod a gallery-t, ott kiválasztod a képet és ott nyomsz menüt vagy valamit és ott elvileg valahol fel kell ajánlania hogy beállítás valamiként, háttérképet kiválasztod.
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1829 üzenetére
akkor egyelőre nem tudom mi lehet a gond. de arra gondoltam, hogy ha talán felraksz olyan appot ami képszerkesztéshez jó, akkor elvileg mikor kiválasztod hogy háttérkép, utána meg fogja kérdezni hogy melyik képszerkesztővel akarod megnézni azt a képet. (na ez most megint bonyolultan írtam le) pl. ilyen editor a PictureEditor vagy a PicsIn Photo Studio.
Ezek ingyenesek...hátha
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1831 üzenetére
érdekes. nekem bejön így más is, mondjuk nekem Desire-em van, de attól még az android 2.2 elvileg ugyanazokkal az alapokkal rendelkezik.
gondolkodom mi lehet a gond.
de majd jönnek mások is hátha ők okosabbak lesznekszabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1833 üzenetére
hát igazán nincs mit
amugy a telefon saját topicjában próbáltad már feltenni ezt a kérdést? lehet ott kapásból tudnak válaszolni.
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1838 üzenetére
Ez nagyon jól néz ki
Az enyém is hasonló minimalistic stílusú. Ha nem leszek ennyire lusta felrakok majd képet róla
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz Avainer #2050 üzenetére
akkor a memóriával nincs gond gyári rom van rajta? sokszor a moddolt romok nem szeretik ezeket a launchereket.
amugy ha csak a beállítás lassúcska az szerintem nem gond. lényeg hogy maga a launcher hasít
-
Breki
veterán
válasz Avainer #3185 üzenetére
ja igen a képen lévő dock ikonokhoz még egy igazán fantasztikus patch
ez az szín ami rajta van ugye a képen
De ez a patch nemcsak egy, hanem 10 színben tartalmaz színenként 139 ikont
tehát 1390 ikon
itt van pár szín ízelítőnek (háttér átlátszó természetesen)
Egy példa, hogy hogy néz ki
Android Icon Set
Black
Bright Red
Dark Red
Green
Light Blue
Orange
Pastel Blue
Pink
White
Yellowjó témázgatást :-)
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
winfier
senior tag
válasz Avainer #3267 üzenetére
jah
Azt launcher proban lehet megváltoztatni. Csinálsz egyet mondjuk photoshopban és berakod.
Appearance Settings-->Dock background-->Custom.Igen de csinálsz egy átlátszó png-t és berakod icon képnek
[ Szerkesztve ]
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ukrajnai háború
- EAFC 25
- iPhone topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek