-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
3 új tölthető Homescreen:
A témák INNEN tölthetők
Sajna most látom, a nőciset levették az oldalról, pedig mikor este feltöltöttem percek alatt 20-an töltötték le
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Töltsd le a Buzz Launchert meg a kiegészítőt hozzá, s akkor innen a javított verziót egy az egyben letöltheted
-
törölt tag
Nemrég ezt használtam:
Aztán ez lett:
-
törölt tag
Sziasztok Valami hasonló (vagy pont ezt) icon pack-ot fehérben, szürkében vagy feketében nem tudtok valahol??? Előre is köszi
Lehet hogy nem látszik rendesen, de ezek téglaalap vagy nézet alakú csempe ikonok, azok kellenének, ezen jobban látszik...
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Sziasztok. Sajna nálam is ez a helyzet Zooper Widget ügyben A gyári témákat ki tom választani, kirakni, de bármi mást telepítek a Google Play-ról, egyszerűen nem jelenik meg a listában, így ki se tom választani :S
-
törölt tag
Nah, most ilyen a telóm
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akinek kell
Tartalmaz még
- további 12db wallpaper-t (a wallpaper ugyanaz mint a képen, csak a kislány helyett más képek vannak rajta)
- fekete-kék-piros gombok
- fekete-kék-piros óra
- Nova Launcher...
A Novába a főképernyő rácsot nagyobbra kell állítani (már nem emlékszem hányszor hanyas, de pár perc alatt rá lehet jönni melyik ideális), a dokk kikapcsolva, a statusbar kikapcsolva... -
törölt tag
Ezzel a hozzászólással kapcsolatban senki nem tud segíteni???
-
törölt tag
Később ilyen lettem :-D
-
törölt tag
Nemrég még ilyen volt :-D
-
törölt tag
Sziasztok. Tud valaki telora valami jó kis képméretező-vágó progit? Olyan kellene, ami kiváltaná a Desktop Visualizer-nek a DVRIMAGECROP addon-ját. Sajna nem tudom megvenni, pedig érte nek sajnálnám azt a párszáz forintot :-( (ha valaki ismer okosságot rá,pm., de én nek találtam működőt). Valami hasonló ingyenes kellene, amivel le tudok kicsinyíteni egy képet, majd abból kivágni egy pixelre pontosan megadott darabot.
-
törölt tag
Most csináltam pár háttérképet, felrakom őket egy packba, használjátok egészséggel
-
törölt tag
Tegnapi termés, most így néz ki a 3 oldalas screen
Egyenlőre marad ez, mert most screen-paper gyártásába kezdtem
-
törölt tag
Ezt a háttérképet nem láttátok véletlen valahol???
-
törölt tag
Unatkoztam, összedobtam egy screen-t... Mivel unalmas mindig ugyanaz, ezért nálam van
reggeli:napközbeni:
és esti screen
-
törölt tag
válasz 0xmilan #14715 üzenetére
Bocs, látom ezt már csináltad. Akkor meg: nyomd meg a menü gombot a telón (hogy az jöjjön be hogy: háttérkép, alkalmazások kezelése, nova beállítások, rendszerbeállítások) majd válaszd a "Háttérképek", majd "Galéria", oott válaszd ki a képet, majd a mégsem-től balra lévő kockaszerű jelet. A felugróban meg az "álló"-t, s kész
-
törölt tag
61db HQ minőségű 960x800-as általam válogatott vagy készített háttérkép:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #14678 üzenetére
Nem fontos Apex, de valami olyan kell, amivel a meglévő ikonjaidat az újakra le tudod cserélni. De rosszul irtam, mert Nova Launcher az enyém is
Holnap feldobom az egész cumót egy .rar-ba csomagolva
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #14675 üzenetére
Persze. Melyik része? Apex Launcher (a rács 7x5-re véve) Fancy Widget, fekete-sárga ikon pakk, háttér. De ha valakinek kell, összetömörítem az összes cuccot, s felrakom. De majd holnap reggel tom, mert indulok fotózni a Gellért hegyre
-
törölt tag
Csináltam egyet tegnap este unalmamban...
...majd később finomítottam...
Egyszerű mint a faék, de az összhatás kellemes Most keresek hozzávaló órát, meg időjárást
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok. Tudtok valami jó kis időjárás widgetet, aminek van fekete skin-je? Valami hasonlóra gondoltam.
Igazábol a Fancy widget Black Sin-je lenne a legjobb, de sehol nem találom még google-val sem :/
-
törölt tag
Köszi, közben a másik topicban megírták hogy melyik az
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Holo Launcher vagy Nova Launcher??? Mindkettő fent van, próbálgatom, simán gördülékenyebbek mint a Go Launcher (idáig szerettem a Go-t, a sok beállítás miatt, de rájöttem, felét alig használja az ember, akkor már inkább egy egyszerübb de gördülékenyebbet), szóval váltok. Csak nem tudom, hosszabb távon melyik marad gyorsabb.. Valakinek tapasztalata velük??? A WP7 témák miatt lenne szükség valami jó kis "rugalmas" Launcherre
-
törölt tag
Moon by Night:
- Go Launcher, Miui 3.0 ikonok, OneMoreClockWidget,
Luxury:
UCCW, és abba való Boss Analog clock.uzip, go.launcher.theme.wood, a piros dátum meg az OneMoreClockWidget-ből van
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja, és a másik: WP7 stílust csinálok 480x800as kijelzöre, Holo Launcherre. Kérdés: a sorok/oszlopoknak ugyebár 4/5-nek kell lenni. Mi van akkor, ha én 8/10-ra rakom? Lassítani fogja a telefont a dupla felbontás? Vagyis fizikailag nem dupla, hisz ugyanannyi pixel fog dolgozni, csak így dupla annyi képet tudok kirakni... Akkor most hogy is van ez? De igazábol ha nem raknék ki dupla mennyiséget, hanem a DVR widgetjeit széltében-hosszában duplára nyújtom, akkor elvileg dupla akkora képet lehet ikonnak berakni. Vagy dupla felbontásút??? Egyáltalán, szebbek lesznek? Vagy ugyanott vagyok megint mindenben? Hogy is van ez, itt filózok rajta egy ideje
-
törölt tag
Nem tudtok a telóra valami képvagdosó progit? Olyan kéne, amivel pontos pixelméretre tudok kivágni képekből...
-
törölt tag
Nanotech Theme:
-
törölt tag
Én még csak most kezdek belemerülni a témázgatásba, ezt tegnap dobtam össze unalmamba. Lesz még jobb is
Nova Launcher, Fancy Widget, DigitalClock, s pár + extra ikon
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...