- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
Nos 400kból csináltam 1600k-t, amiből viszont elbuktam utána 1000kt, nem szeretnék igy járni többet, illettve bent szoktam egy-egy rossz vétel után ragadni pozikkal, ezeket szeretném valahogy elkerülnni a jövőben,
az sl-t azért nem használtam eddig mert marha nehéz eltaláni az alját/tetejét és ha kicsit átmegy minuszba az nem baj ha utána persze tudok plusszban zárni csak a dollár emelkedésekor, már késő volt...
eddig főleg eur/ust-vel toltam, ilettve amit a chartok.huról küldenek tippeket - elinte kb 5-ből 4 bejött nekik, monstanra az arány kb megfordult, igy teljesen magamra vagyok utalva...
az sl-t kb hány %ra érdemes rakni hogy elkerüljem a nagy minuszt viszont ne üsse ki ha picit elmozdul negatívba, de aztán, a nekem helyes írányba megy,
mert jártam igy is, hogy kiütötte a stoppot, mert túl közel raktamÉs még egy kérdés a robotok mennyire használhatóak? Milyen hozamot termelnek kb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest