Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzoli
tag
válasz
copperhead
üzenetére
Valóban nagyon-nagyon durva, viszont a legjobb üzlet amivel eddig bármikor is találkoztam.
Nem tudok semmi mást, amivel ekkora befektetéssel ilyen hozamot lehetne elérni.
A mostanában alkalmazott stratégiám viszonylag új, mert kb 3 hónap kellett hogy rájöjjek a korábbi hibájára. Átlagban 20-ból 18-19 kötés viszont sikeres vele, és ezt már nem lehet pusztán a szerencse, vagy a véletlen számlájára írni.
Csak addig izgi, amíg nem tudom 0-ba tenni a stoppot, vagy úgy nem döntök, hogy inkább zárok, mert néhány gyertyán belül nem következik be az általam elvárt mozgás. (trendvonal vagy fibó szint áttörés, vagy lefordulás) Az mostanában már nem fordul elő, hogy rosszul mérem fel a várható irányt, és az ár elemi erővel indulna meg ellenem az ellentétes irányba. (hírek alatt nem kereskedem) Amint biztonságban van a pozíció már nincs mit izgulnom, csak azt figyelni hogy tudok a legtovább rajta maradni az aktuális hullámon.GlaP:
Metatrader (FxPro), OANDA.
Ninjatrader éles kerekedésre azt hiszem fizetős, de majd Fecdzo kijavít, ha nem így van. Amibróker más tészta, azt inkább csak elemzésre használjuk részvényeknél.
Én a legelsőre szavazok, nekem bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest