Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
gtasystem #1477 üzenetére
Nem kell hogy egy véleményen legyünk.....én csupán nem korlátozom le a lehetőségeiket az újaknak, mint anno velem is tették. Ez pont attól szép, hogy mindenki másként kereskedik. Nézd egészen addig amíg valamiből profitálok és valaki az ellenkezőjét állítja nem szívok semmit mellre.....
Ez egy hosszú út. Nem lehet tudni, hogy ki melyik stílust szereti meg végül. Én nagyon sokáig 1 percesen kereskedtem. Most is csak azért nem teszem mert már nincs annyi időm, hisz napi 20-30 kötéseim voltak, de volt h 40 felett is voltam...(bár az break even lett végül napon belül).
Amúgy ha már lehúzod a hszemet, adnál a többieknek is egy kimerítöbb véleményt arról miért is tartod marhaságnak? Nehogy azt gondolják, hogy elfogult vagy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest