Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
álmos
csendes tag
Eh most olvasom mi lett ebből mert kifutottam a modidőből. Majd újrafogalmazom egyszer.
Röviden pont úgy csinálják a központban, ahogy írtad, de azt mások intézik, így nekem ahhoz nincs közöm, ezért kevertem először a sima subscriberes dolgokkal. Túl sokfelé járok.
Kellett felnéznem a weblapra... Ilyenkor mindig csak azt látom, mennyire el vagyok maradva a fordításokkal meg az update-tel.
Egyébként igen, már dolgoznak az új design-on is, és külön az új szervízhez is.
Tudod rengeteg dolog van, amivel foglalkoznunk kéne, és ebből a leglényegtelenebb a weblap. Utána jönnek az előfizetők, aztán a fejlesztések, aztán a vagyonkezeltek.
Most ez a sorrend. Az igazat megvallva most már nagyon ráállt a szolgáltatás arra a fajta működésre, hogy az "ismerős hozza az ismerősét", innentől fogva hozzuk meg a prioritásokat...Na én el.
-
gtasystem
őstag
persze hogy gyorsabb..ezért találták ki..
egy számlán kezelhető az összes ügyfél és nem 500 helyen külön-külön..ja kezdem érteni..EA-n keresztül a felelősség az ügyfélé és nem a brókeré..
jó ötlet..ha jó a kötés akkor jó az EA, ha rossz a kötés akkor hülye az ügyfél mert belepiszkált..
így már érthető..de valami komolyabb weboldal azért nem ártana.. egy csomó szép sablont lehet találni akár ingyen is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest