Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
3ngin33r #1105 üzenetére
Érdekes meglátás. Erről már hallottam én is. Főként ebben a topicban.
Anno, amikor még Saxonál is volt demo számlám, összehasonlítottam az Oandás és Saxsos chatot. Tökéletesen megegyezett, ha jólemlékszem 5 és 1 percest néztem.
Az Oanda német, a Saxo Dán cég.Viszont tényleg érdemes lenne az élest és a demót valahogy összehasonlítani. Mondjuk perces charton, vagy fél percesen. Esetleg egy egy időpontban készített screenshottal?
Nekem is feltűnt, hogy ilyen "jól" megy a dolog. Viszont az elmúlt pár hónapban azért sokszor buktam...
Érdekes az elmélet, de szerintem nekik megérné inkább a nagykutyákat lehúzni, mint az ilyen kis pénzzel beszállókat.
Mert azért az a 2500$ lópikula se...
Másrészt meg ha tényleg úgy van ahogy mondod (márpedig te vagy a tapasztaltabb) akkor amit csinálnak, az nem más, mint ügyfél elzavarás...
Szal nemtom...
Ilyen téren én abban reménykedem, hogy az én megcélzott havi szintű profitom eltörpül az igazi nagy brókerek mellett. Az én célom az, hogy az alaptőkét benntartva egy kellemes havi fizetést össze tudja szedni, úgy, hogy csak ezzel foglalkozok úgymond főállásban.
Tehát nem a meggazdagodás a cél : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest