Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
+1
Ittam már ilyen olcsó, mini "puer"-lepényt, és mivel nem vagyok gurmé és a teát legtöbbször nem élvezeti cikként, hanem folyadékként fogyasztom, nekem teljesen finom volt, a kérdés inkább csak az, hogy mennyire megbízhatóak ezek a minden eladónál hasonlóképp kinéző teák, mennyire ipariak, mennyire tiszták egy itthon árult filteres/szálas középmezőnyhöz képest, illetve mennyire megbízható a minőségük (mindig relatíve friss, nincs beázva, bepenészedve, stb, vagy előfordul, hogy valami fogyaszthatatlan szárított istállótrágyát küldenek, mert olyan volt raktáron)? Másik kérdés, hogy mennyire ismeritek ennek a behozataláról szóló törvényeket, mennyire bántanak érte a vámon? Valami nem teljesen világos szöveg 100g-os tömeg felett ÁFÁ-t emleget, de jó lenne pontosan tudni, hogy mik a behozatali feltételek, hogy ne érjen meglepetés a vámon... nyilván saját fogyasztásra szánnám, nem továbbértékesítésre. Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest