Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
teppik_amon
tag
Kicsit up-oljuk a témát. Úgyis itt a szezon, megjött az első torokfájásom, elő a teáskészletet. Közben rákerestem a fórumok között a teára és megleltem ezt
Gyorsan végig is olvastam. Mindig jön valami újonc aki felhozza a témát, aztán elül a lelkesedés 
Így első blikkre én nem is teázom, lehet hogy kéne valami kategória megjelölést kreálni a hozzám hasonló "koca teásokra". Filteres fekete tea, sok citrom, sok méz. Limonádés?

De kedvet kaptam az "igazi" teázáshoz, úgyhogy el fogok látogatni egy teaházba és kipróbálok ezt-azt. A rooibos például érdekesen hangzik.
Amik nagyon bejönnek: régebben Lipton yellow label, újabban a Twinings Earl grey meg a Lady grey. (talán az agyon citromozás miatt, ezek mellé elment)
Kezdődjék hát a teás szezon! (nálam ez szigorúan őszi-téli dolog, nyáron elképzelhetetlen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Lightyear - befektetési app
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gyorsan végig is olvastam. Mindig jön valami újonc aki felhozza a témát, aztán elül a lelkesedés