Új hozzászólás Aktív témák
-
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Épp elsőnek való jobb teákat keresnék. Egyelőre a kínai zöld teákat néztem a flyingbirdteahouse.hu-n. Eddig egy fémhálós tojásba tettem a teát és abban áztattam, nem vettem még korábban "profibb" teákat, Twiningst és társait ittam.
Ez mit jelent: "hosszabb 1-2 perces áztatással többször felönthető"?
Például beteszem egy szűrőbe és ha max két percig áztatom, akkor újra felhasználhatom egy új teában? Tehát "többször használatos"?Illetve ezek egész pontosan mit jelentenek?
A) Kungfu szertartás szerint “meleg fürdő” után többször forrázható 80 C° fokon, 20-30 másodperces felöntésekkel.Ezt egyáltalán nem értem sajnos.
B) Kannában 1 kupacra (3-5 gramm) jusson kb. 3 dl. 80 C° víz, hosszabb 1-2 perces áztatással többször felönthető.
Tehát itt kb 3g-ot kiszedek és berakom egy filterbe vagy csak simán a csészébe/bögrébe teszem és utána kihalászom?
Ha ezekről van valami jó videó vagy bármi, az is jó, nem nagyon találok semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Fujifilm X
- Háztartási gépek
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Crimson Desert
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Casio G-Shock GBA-950-7AER Férfi Karóra
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06-ig Garanciális
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest