Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jövőhéten legkésőbb rendelni kellene Yerba Mate utánpótlást, mert már felbontottam a maradék 2 csomagot is, 1-1 cégnél-itthon.
Kérdés honnan rendeljek? Matemanustól jött a kezdőszett, meg nem azt a tököt kaptam, amit szerettem volna, ígéretet kaptam, hogy következő rendelésembe belerakja. Privát üzenetben sokat segített, így adja magát, hogy tőle rendeljek, ahogy nézegettem pár száz forintokkal vannak olcsóbb helyek.
Agyalok rajta, hogy jó lenne egy tököt szerezni, ami belefér a kocsi pohártartójába, hogy ha vidékre megyek, tudja magammal vinni. Matemanusnál van, 16k ár húzós.Amiket ittam már:
Rosamonte Tea, Seleccion Especial, jó cucc volt, cigi kávé feeling.
Verde Mate Green Winter Edition, ez is jó volt, fahéjas almás ízzel.
Soul Mate Organic - Frosty Season, ez nem jött be, az első 4-5 felöntésnek valami kegyetlen erős citrusos íze van.
Canarias Edición Especial, ez zseniális egy cucc, a finom füsttel, csak 4-5 felöntés után nehéz inni, dombra kezdem önteni a vizet, meg mozgatom a Bombillát.Kaptam már korábban ajánlást, végignézem őket:
(#1297) Elektrosokk:
Yaguar menta-limon: Azt olvasom, hogy a Menta dominál, érdekes lehet, emag 8k/500g áron nem akarja eladni.
Yaguar amore: eper-rózsa se lehet rossz, csak készletet nem találtam belőle.
Taragui maracuya: joghurtban szerettem a maracuyát, matéval se lehet rossz.
Rei verde compuesta: na ezt nem tudom elképzelni milyen ízorgia lehet.
Playadito: jól hangzik.Más:
Matemundót ismeritek?
Vagy van már bejáratott webshop a beszerzésre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest