- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Bobby G. #2678 üzenetére
Nekem a 75EP660-om ennyit tudott [link]
Természetesen ment is vissza a forgalmazónak. Lehet Te szerencsésebb lennél, de én már soha nem vennék belépő kategóriás TV-t hanem inkább gyüjtőgetek még (persze a drágább sem garancia a felhősödésre, de jó eséllyel kevesebb a csalódás plusz az egyéb tulajdonságok miatt is csak jobb lehet) -
darius09
tag
válasz
Bobby G. #2678 üzenetére
Arról sajnos semmi infóm nincs... Jelzem azért hogy a felhosodest csak fekete hatternel érzékeltem sima kep vagy videonal nem. A be világítás szerintem szerelési problema volt. Az zavaró volt filmeknel ami alul felül fekete sávos. De a masodik készülékkel ilyen baj nem volt de felhosodott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged