Hirdetés
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerBP
tag
válasz
Redneck #10926 üzenetére
TV app nekem is behülyül néha, bár az V072 alatt csinálta. Menüből szoktam tolni egy restart-ot. Amúgy ha átdobja fekete képernyőre, hang szokott nálam lenni kép nem, és amit észrevettem menüben ilyenkor fényerőt felnyomja 100-ra... Bár ezzel hülyeségével én tudok együtt élni.
-
sellerBP
tag
-
sellerBP
tag
Csütörtökön hozzám is megérkezett a TCL 55" C728-as. Idáig megvagyok elégedve, viszont egy dolog amivel nem, és nem tudom találkozott-e valaki ezzel problémával.
Tegnap este PS4-en játszottam és gondoltam,hogy ne zavarjak senkit hozzá csatlakoztam bluetooth fülessel a TV-hez.
Hang viszont nagyon szaggatott és akadt a fülesen.
Füles az egy Audio- technica ATH-ANC700BT, és csak TV-el szaggatott a hang. Mivel laptoppal semmi gond nincs.
Erre tudtok megoldást? -
sellerBP
tag
válasz
Bélabácsi #7598 üzenetére
Rendben köszi. Azért reménykedek,hogy TV-vel csak jönni fog egy gyári garilevél, ha nem azért én írni fogok az Euronicsnak,hogy se egy SN nincs rajta semmi. Gond az,hogy én kértem az enyémre + garanciát (Biztosítást is) és ha gond van,de garancia papír nincs kitöltve biztosítok szeretnek szórakozni... Ezt próbálom elkerülni.
-
sellerBP
tag
-
sellerBP
tag
Auchanba 20% akció van most a TCL tévékre, ha valakit érdekel.
-
sellerBP
tag
Igazából még PS4 van, majd hamarosan PS5 is lenne. De erre régi samura nem kötném rá. Amúgy van valami gond kijelzőkkel? Pixel hiba stb. Megbízható ez C728-as? Mert Samsung amiatt esett ki, hogy ismerőseimnek akinek volt az mind kijelzőhibás lett 1 - 2 év után meg drága is lett, úgyhogy elindultam én is kínai TV-k és az Androrid irányba.
-
sellerBP
tag
Sziasztok!
Valakinek van itt TCL 55C728-as TV-je? PS5-höz venném elsősorban. Egész jókat mondanak róla egy 8 éves FULL HD-s samut váltana.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Robotporszívók
- Macska topik
- További aktív témák...
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung QLED 8K 65" QE65Q800TATXXH TV eladó!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest