Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Digitalis senior tag válasz  LanyUs

üzenetére LanyUs

üzenetéreTalán az eltérő SoC ,illetve platform is lehet az oka. P635, RT51 platform, Realtek RTD2880, GoogleTV android11, vs P615, RealTek RTD2851, android 9. Vagy csak amiket próbáltál, tele volt már szemetelve, egy gyorsítótár törlés, felesleges app leszedés stb. után, szerintem az is kezelhetőbb lett volna. pepimama 
 Kodi-t pedig szerintem érdemes felrakni, ha például használod wifin, remekül működik hálózaton, smb megosztáson, jobb mint a gyári.  
- 

Digitalis senior tag válasz  rainman72

üzenetére rainman72

üzenetéreSzerintem is amatőr  Tény, hogy nem egy pantone oled, de közel sem olyan gány amit a srác írt! Megfélően beállítva teljesen ok, hozza az elvártat. Google menü név jelszó beírás semmi akadás, bekapcsolás meg pöc-röff. Maga az okostv rendszer nem egy kapkodó idegbeteg, néha kicsit döcögős, de simán használható. Beállításnál képet nem szabad intelligens autóra rakni, mert rányom egy olyan dnr-t, hogy olyan lesz mint a moslék. DNR off, élesség kicsit vissza kb 35..40.. Mozi mód, helyi tompítás alacsony, din.kontr off, gamma +1, feketeszint 48, -2 meleg. Pár ad hoc kép, normál tv adás , szerintem a kategóriában, abszolút vállalható szint. [kép] [kép] [kép] Tény, hogy nem egy pantone oled, de közel sem olyan gány amit a srác írt! Megfélően beállítva teljesen ok, hozza az elvártat. Google menü név jelszó beírás semmi akadás, bekapcsolás meg pöc-röff. Maga az okostv rendszer nem egy kapkodó idegbeteg, néha kicsit döcögős, de simán használható. Beállításnál képet nem szabad intelligens autóra rakni, mert rányom egy olyan dnr-t, hogy olyan lesz mint a moslék. DNR off, élesség kicsit vissza kb 35..40.. Mozi mód, helyi tompítás alacsony, din.kontr off, gamma +1, feketeszint 48, -2 meleg. Pár ad hoc kép, normál tv adás , szerintem a kategóriában, abszolút vállalható szint. [kép] [kép] [kép]
- 

Digitalis senior tag válasz  gyuri81

üzenetére gyuri81

üzenetéreNormál olcsó LCD TV, remek áron. 58" CHOT VA 5000:1 hdr10, 60Hz, ARC/eARC, Micro Dimming, Bluetooth 5.1, 2.4GHz/5GHz, 
 Google TV: Realtek RTD2851M - 4x ARM Cortex-A55@ 900-1300 MHz
 GPU - ARM Mali-G31x2 800 MHz
 RAM 2 GB DDR3-2133
 ROM 16 GB: eMMC5.0
 H.265, H.264, MPEG2/4, VC1, VP9, AV1
 videó 4K@60Hz -igSzerintem ennyiért simán vállalható, Optoelectronics paneleket a jobb minőségűek közt tartják számon. 

Én most bevállaltam egyet, kíváncsi leszek majd rá.
- 

Digitalis senior tag TCL 58P635 tartólábak közti távolságról esetleg tud valaki infót adni? Manualban csak a készülék szélességét látom ~130cm, illetve képről, hogy eléggé a szélére pakolták a bakokat. Vajon, normál 90 cm es szekrényre ráférne még a két láb? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OTP Bank topic
- E-roller topik
- Star Citizen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Path of Exile (ARPG)
- Hobby elektronika
- asus rog strix coil whine normális?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- Hisense 85A6EG 215CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Death Stranding Director s Cut
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tény, hogy nem egy pantone oled, de közel sem olyan gány amit a srác írt! Megfélően beállítva teljesen ok, hozza az elvártat. Google menü név jelszó beírás semmi akadás, bekapcsolás meg pöc-röff. Maga az okostv rendszer nem egy kapkodó idegbeteg, néha kicsit döcögős, de simán használható. Beállításnál képet nem szabad intelligens autóra rakni, mert rányom egy olyan dnr-t, hogy olyan lesz mint a moslék. DNR off, élesség kicsit vissza kb 35..40.. Mozi mód, helyi tompítás alacsony, din.kontr off, gamma +1, feketeszint 48, -2 meleg. Pár ad hoc kép, normál tv adás , szerintem a kategóriában, abszolút vállalható szint.
 Tény, hogy nem egy pantone oled, de közel sem olyan gány amit a srác írt! Megfélően beállítva teljesen ok, hozza az elvártat. Google menü név jelszó beírás semmi akadás, bekapcsolás meg pöc-röff. Maga az okostv rendszer nem egy kapkodó idegbeteg, néha kicsit döcögős, de simán használható. Beállításnál képet nem szabad intelligens autóra rakni, mert rányom egy olyan dnr-t, hogy olyan lesz mint a moslék. DNR off, élesség kicsit vissza kb 35..40.. Mozi mód, helyi tompítás alacsony, din.kontr off, gamma +1, feketeszint 48, -2 meleg. Pár ad hoc kép, normál tv adás , szerintem a kategóriában, abszolút vállalható szint.  

.
.  Vhiktor
 Vhiktor