Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
Nálam max a 10%-ot dob fel nem tudom gondolom lejárt az a akciós kupon nap? Írják itt is a akadást amit olvastam itt is ez mennyire jön elő? Gondolom a processzor túl terhelt vagy betelik a memória? Mint a sony x95j -m is néha néha lefagy, és újra kell indítani.. De látom elég jókat írnak róla!
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Tcl 55' c805 érdekelne tapasztalatok ,hibái stb? Olvasgattam itt azért , de már nem tudom melyik lenne a jó választás (streaming, ps5, youtube, kodi) lenne a fő szempont! De főleg ps5 menne meg stream.
Ez a c805 2023-as modell?
Idén jönnek az újak láttam itt, inkább azt várjam meg? Vagy azok jóval drágábban jönnek majd gondolom mint a régebbi c805. Még hisense-n gondolkodtam (55U7NQ) ez vagy c805 .
Fontos a szervíz háttér is, melyik jobb tcl vagy hisense? Ha jól láttam akkor a tcl?
Köszönöm előre is a segítséget!
Bár gondolom itt a tcl topicban inkább tcl -t fogjátok ajánlani!
De hátha volt itt aki látta mind kettőt vagy melyiket ajánlanátok inkább más modellek ami 55' és max 260ezer. -
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Tcl X9006 néztem ki régebben, de nekem azt mondták nagy az input lagja, és ps4-hez nem jó választás.?
De ha jól látom itt vannak akik használják ezt a típust ps4-hez? Akkor most jó, vagy rossz ps4-hez az x9006? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Temu
- További aktív témák...
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jah megnézem ezt a másik modellt amit írtál! Köszi még egyszer!
Neked is fuze!
Vhiktor