Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Van olyan köztetek, aki regisztrálta az ingyen AntikTV előfizetést és használja a TCL tévéjén?
Letöltöttem az Appot, beírom a kulcsot, viszont nem tudok átmenni a jóváhagyás gombra, keresem a megoldást rá. -
z0d1AK
nagyúr
Van olyan köztetek, aki regisztrálta az ingyen AntikTV előfizetést és használja a TCL tévéjén?
Letöltöttem az Appot, beírom a kulcsot, viszont nem tudok átmenni a jóváhagyás gombra, keresem a megoldást rá. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
gabikiraly2 #35447 üzenetére
Igen, gondoltam erre is, bár lehetőség szerint elhagynám az extra kütyüt, mert falon lesz a tévé és nem lesz körülötte semmi amire fel lehetne tenni a boxot és a kábelezést.
Mennyire vagy megelégedve vele úgy általánosságban? Akár sebesség, akár használati minőség szinten az appnak?
Nem használtam korábban google tévét, meg appból sem tévé adást (TElekom IPTV-t használtam eddig), szóval gyűjtöm a tapasztalatokat.
Ha jól láttam, van opció visszadobni a szolgáltatást ha nem nyeri el a tetszésem. -
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok!
TCL 55C655 tévét rendeltem és a tervek szerint 5G-s Otthonnetet és Yettel TV-t használnék.
Ha jól veszem ki, nem kell androidos boxot kérnem a szolgáltatáshoz, menne a Yettel TV alkalmazásból is a tévén közvetlenül. Jól raktam össze a képet? Ezzel kapcsolatban vannak friss tapasztalatok? Működik megfelelően az app? Van valami kínja esetleg?
(A helyszínen az 5G rendben van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest