Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Nem csak a C meghajtót, hanem bármilyen meghajtót, vagy mappát meg tudsz osztani.
#36980 boborján2: Direkt írtam így, mert emlékeim szerint (szerencsére több éve csak vitruális gépen van windows-om egy régi projekt miatt, az is Windows 7) a Windows nem nevezi meg a protokollt, csak egyszerűen megosztást mond (most direkt elindítottam a kedvedért a virtuális gépet):

Én pedig nem akartam a kollégát samba szóval megkavarni. Igaz, a Kodi majd azt fogja neki mutatni, mint lehetőség, de gondoltam azért a Windows hálózat megnevezés ott már egyértelmű lesz:

#3698 Atla: jobb egérgomb a megosztani kíván mappán, majd megosztás (vagy esetemben angol nyelven sharing). Vagy ahogy az én képemen látható: jobb egérgomb a mappán, tulajdonságok és Megosztás (vagy nálam angol windows miatt Sharing fül. Majd ott Megosztás (nálam Share) gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor