Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
az ilyen standnál azt is érdemes megnézni a bútor amire kerül mit bír.
amikor szekrényt cseréltünk érdekes volt látni a terhelhetőséget 10 szekrényből 10-re nem lehet rátenni egy 55" tv-t egy 75"-ról nem is beszélek.
Alza ergo kihúzhatós volt 55" philips olednek semmi gond nem volt veleJa van topikja
a tartóknak -
rainman72
nagyúr
Nem 1szerű

#Exian
Nem fog leesni a tv de nem tudom hogy mennyire lógna rjta a tv a ki van húzva
[Ez talán] -
Exian
addikt
Ha esetleg találsz jót, amit majd felszerelés után tudsz ajánlani, megoszthatnád majd velem is, ugyanilyen TV-hez keresek én is. Persze, ha én találok valami tutit előbb, mint Te, akkor én is jelzem majd.
Kicsit macera most, igaz nem nagy mértékben, de állandóan el kell kicsit tolnom/forgatnom, attól függően, hogy a fotelből vagy az ágyból nézem. Egy falra szerelt, stabil karos konzol jó lenne. Szóval nekem olyan kellene, amivel kismértékben tudnám jobbra, balra elforgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- JBL BoomBox 2
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- Logitech z5500 5.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a tartóknak

Vhiktor