Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Ha esetleg találsz jót, amit majd felszerelés után tudsz ajánlani, megoszthatnád majd velem is, ugyanilyen TV-hez keresek én is. Persze, ha én találok valami tutit előbb, mint Te, akkor én is jelzem majd.
Kicsit macera most, igaz nem nagy mértékben, de állandóan el kell kicsit tolnom/forgatnom, attól függően, hogy a fotelből vagy az ágyból nézem. Egy falra szerelt, stabil karos konzol jó lenne. Szóval nekem olyan kellene, amivel kismértékben tudnám jobbra, balra elforgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Formula-1
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Call of Duty: Black Ops 7
- Megint kristályozik a Motorola
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor