Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
üzenetére
Műszeres beállítást nem tudok de nekem a mozi mód teljesen ok. A zajcsokkentöket kapcsolom ki és a micro dimminget alapra rakom de valahol meg azt se használom. Ha kicsit a színesebb képet szereted akkor a színtelitettséget feltolhatod 55re viszont én a szinhőt normálra állítom. A fekete színtet én forrástól függően valamikor leviszem 48ra úgy nálam a fekete mélyebb. Ha találsz valami jó beállítást akkor szívesen látnám és kipróbálom.
-
Kiskutya
veterán
válasz
üzenetére
Egyedül amit észrevettem hogy a hlg videók képhibái javítva lettek már aki nézett ilyeneket viszont a dv filmeknél kevesebb lett a beállítás lehetőség. (ez a 649 a 650-et még most fogom tesztelni)
Csak akkor kísérletezz ha érdekelnek az ilyen dolgok ha elégedett vagy a gyári 645-el akkor szerintem felesleges.
-
Kiskutya
veterán
válasz
üzenetére
[link] innen szedd le a 645-öt. Kimásolod penre a tv menüben meg rámész a helyi frissítésre [link] de még az is lehet hogy automatikusan frissíti majd a tv ahogy bekapcsolod.
Kövesse a TCL Android TV szoftverének frissítéséről szóló részletes utasításokat:
A kezdőképernyő megjelenítéséhez nyomja meg a TCL Android TV távirányító Kezdőlap gombját.A navigációs gombbal vigye a kurzort a Beállítások
ikonra, amely a képernyő jobb felső részén található, majd nyomja meg az OK gombotGörgessen és válassza a További beállítások lehetőségetGörgessen és válassza az Eszközbeállítások lehetőségetGörgessen és válassza a Névjegy lehetőséget Görgessen és válassza a Rendszerfrissítés lehetőséget Megjelenik a Szoftverfrissítés felugró ablak, válassza a Hálózati frissítés lehetőségetA TV megkeres egy elérhető szoftverfrissítést, amikor a rendszer kéri, kattintson az OK gombra a megerősítéshez. -
Kiskutya
veterán
válasz
üzenetére
645 a hivatalos de folyamatosan jönnek frissítések. Ígéret van hogy kapjuk az android 11et remélhetőleg hamarosan. Frissítés után ajánlott a fentebb említett szerviz menüs reset. Szerintem a kép minőségre nem lesz panasz, papíron a hdr fényerő ami kevés de élőbe itt többen elégedettek vagyunk azzal is. Bevilagitas nem jellemző viszont szűrke alapon sávosodás előfordul az hogy milyen mértékben az panel lottó mint a többi márkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75QN990FTXZU) 191CM 8K 240HZ NEO QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor