- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
válasz
mike150 #1213 üzenetére
Igen én is szenvedtem ezzel....
Az SMB protokoll túl erőforrás igényes, és lassú esetünkben a 4K élvezhető lejátszásához.Megoldások:
DLNA (minidlna) szerver.
Itt olyan kényelmetlenségek vannak/lehetnek, hogy nincs resume (nem tudod ott folytatni a filmet ahol abbahagytad)
Kodi nem tudja az adatbázisába behúzni a DLNA-s forrást (csak lejátszóként üzemel, "media center" funkció nem működik)A másik és remekül működő megoldás:
Apache2 server + Kodi
+60Gb-os filmek is zökkenőmentesen, hibátlanul lejátszhatóak, előre/hátra tekerés is szuperül megy, adatbázist is épít a forrásból. -
redati
tag
válasz
mike150 #1172 üzenetére
Ha nem monitornak használod akkor szerintem nincs semmilyen hátránya. Talán egy minimális fényerő veszteség lehet, aminek rögtön az előnye is, hogy jobb a feketéje. Az egészet elvileg a jobb betekintési szög miatt találták ki.
Az újraindulását okozó problémára megoldás lehet a reset all/ reset shop, ezeket gondolom kihagytad ?
-
X2N
őstag
válasz
mike150 #1172 üzenetére
Sárga színnél nézd meg. Kicsit feljebb linkeltem milyennek kellene lennie közelről. Nálam ebből elállás lesz. Maga a tv amúgy jó lenne...nem vagyok otthon annyira tv-kben, de úgy látom mégis kénytelen leszek Samsung q60-ast venni. Nincs nagyon más értelmes tv 200eFt körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged