Hirdetés
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
belashx
üzenetére
Nem nincs már meg. Eladtam. Lecseréltem a HomeLearning alatt az Nvidia-ra a játékok miatt, mert egy kis videojátékozás volt a jutalom a gyerekeimnek ha rendesen kész a napi tanulni való. Egy kis pozitív motiváció

Amúgy média lejátszás terén én az ugoos am6 plust jobban szerettem, mert azon rendes android gyártói verziója futott és nem androidTV. Gyári androiddal minden ,mai hang és video formátumot pl.: dolb DV+atmos -t is....Ha jól értem a kérdést:
Nekem nem akadozott legalábbis nem vettem észre ilyet. Én ugoos firmwarek, közül, mindoig a hivatalosan kiadott-at tettem fel. Nem olyankor amikor már megjelent az ugoos.com honlapon, mert ott nagyon sokáig nem jelent meg. Hanem amikor a 4pda oldalon a box topikjába ugoos képviselője beírta, hogy kész lehet tesztelni, majd egy-két ember írt, hogy nincs semmilyen baj, akkor felraktam. Ezek elvileg nem RC kiadások voltak hanem inkább ár béta, bár lehet ezt rosszul tudom... Emlékeim szerint valami 0.3.8 vagy 0.3.9 volt az utolsó amit használtam. Az amelyik már titkosított volt.Neked melyik box-od van?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Lg Qned 65" (165cm) 4k uhd smart fóliás uj kijelző garis
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- új Hisense 70 A6KT 4K 178cm Smart TV óriási méret, garis
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor